Eladó Lakás Bp XVI. ker. Hunyadvár utca


Eladó Lakás

R433928
88 m²
3
I.
Jó (3)
udvar

XVI. kerületben, a Hunyadvár utcában eladó egy 88nm-es, I. emeleti, kiváló elosztású lakás. Az ingatlanba lépve jobb oldalt étkezős konyhába jutunk. A bejárattal szemben a közlekedőn végig haladva balra egy kamra és egy mellékhelyiség lett kialakítva, szemben a 22 nm-es parkettás nappaliba léphetünk, amelynek egy csendes parkra néz a francia erkélye és az ablaka is. Innen nyílik egy 22nm-es parkettás szoba, amely szintén francia erkélyes. A szobából kilépve balra egy zuhanyzós fürdő, míg jobbra egy 13 nm-es hálószoba található. Minden helyiségben az ablakok korszerűsítve lettek, új műanyag nyílászárókat építettek be redőnnyel. A földszinten egy közös tároló könnyíti a babakocsik/biciklik elhelyezését. A lakók számára az elkerített udvaron felszíni parkolási lehetőség biztosított, akár több autó részére is. Itt még egy közös játszótér került kialakításra. Az Erzsébet-liget számtalan kulturális lehetőséget biztosít, továbbá kb. 300 méteren belül található uszoda, edzőtermek, strand, sportpálya, tenisz, foci, futópálya vívócsarnok, óvoda, iskolák, (Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kara), orvosi rendelő, gyógyszertár, Lidl. A közlekedés kiváló, busszal 15 perc alatt megközelíthető az Örs Vezér tere, pár perc sétával könnyedén kijuthatunk a Hév megállóba is. A bútorok opcionálisan maradhatnak. Az ár fix!

Alapadatok

Azonosító R433928
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 49 000 000 Ft
Négyzetméter ár 556 818 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Hunyadvár utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Ómátyásföld
Emelet I.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (30)180-4543
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 88 m²
Valós 88 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 1950-1980 között
Emeletek IV.
Lakásszám 11-15
Szerkezet tégla
Lift hívó
Megjegyzés XVI. kerületben, a Hunyadvár utcában eladó egy 88nm-es, I. emeleti, kiváló elosztású lakás. Az ingatlanba lépve jobb oldalt étkezős konyhába jutunk. A bejárattal szemben a közlekedőn végig haladva balra egy kamra és egy mellékhelyiség lett kialakítva, szemben a 22 nm-es parkettás nappaliba léphetünk, amelynek egy csendes parkra néz a francia erkélye és az ablaka is. Innen nyílik egy 22nm-es parkettás szoba, amely szintén francia erkélyes. A szobából kilépve balra egy zuhanyzós fürdő, míg jobbra egy 13 nm-es hálószoba található. Minden helyiségben az ablakok korszerűsítve lettek, új műanyag nyílászárókat építettek be redőnnyel. A földszinten egy közös tároló könnyíti a babakocsik/biciklik elhelyezését. A lakók számára az elkerített udvaron felszíni parkolási lehetőség biztosított, akár több autó részére is. Itt még egy közös játszótér került kialakításra. Az Erzsébet-liget számtalan kulturális lehetőséget biztosít, továbbá kb. 300 méteren belül található uszoda, edzőtermek, strand, sportpálya, tenisz, foci, futópálya vívócsarnok, óvoda, iskolák, (Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kara), orvosi rendelő, gyógyszertár, Lidl. A közlekedés kiváló, busszal 15 perc alatt megközelíthető az Örs Vezér tere, pár perc sétával könnyedén kijuthatunk a Hév megállóba is. A bútorok opcionálisan maradhatnak. Az ár fix!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 22 Nem van udvar DK
Szoba 22 Nem van udvar ÉNY
Szoba 13 Nem van udvar DK
Konyha 11
Fürdő 8
WC 1.5
Kamra 3
Közlekedő 9.5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Játszótérvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok KONYHA BÚTOR, BEÉPÍTETT GÉPEK, BÚTOROK MEGEGYEZÉS SZERINT

További információk

Parkolóhely akár több gépkocsi számára felszíni beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp XIII. ker.
Szent István körút

900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi

220 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

77 870 000 Ft

Eladó Önálló ház
Inárcs

45 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp II. ker.
Bécsi út

425 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

54 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp X. ker.
Óhegy

85 000 000 Ft