Eladó Lakás Bp XVII. ker. Rákoskeresztúr


Eladó Lakás

R434208
50 m²
2
Földszint
Felújított (4)
zöldudvar/kert

XVII. Rákoskeresztúr közkedvelt részén, a Home Center mögött, eladó egy társasházi, földszinti, teraszos, kertkapcsolatos lakás. A bejárati biztonsági ajtón belépve, az előszobából jobbra a fürdőszoba található, mellékhelyiséggel egyben, balra pedig a hálószobába léphetünk. Szembe az amerikai konyhás nappaliba jutunk. Innen a szúnyoghálós ajtón az ingatlan saját teraszát élvezheti a leendő tulajdonosa. A nappaliból akár még egy félszobát leválaszthatunk. Minden helyiség redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. Az ingatlan riasztóval ellátott, illetve egy saját használatú 2nm-es tároló és egy felszíni parkoló tartozik hozzá. A közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, számos bevásárlási lehetőség, Lidl, Aldi,piac,dohánybolt stb. A tömegközlekedés 2 saroknyira,könnyen az Őrs vezér terére, Kőbánya-Kispestre juthatunk. Kirándulni vágyóknak a természetvédelmi táj a Merzse-mocsár is könnyen elérhető. Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni az ingatlant hívjon bátran.

Alapadatok

Azonosító R434208
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 42 000 000 Ft
Négyzetméter ár 840 000 Ft
Hely Budapest, XVII. kerület Rákoskeresztúr
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Rákoskeresztúr
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)180-4543
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 50 m²
Valós 50 m²
Belmagasság 2.6

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény közepes
Közös költség 10500
Közös költség megjegyzés Szemét díj, kültéri lámpa,karbantartás.

Épület

Épült 2003
Emeletek II.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés XVII. Rákoskeresztúr közkedvelt részén, a Home Center mögött, eladó egy társasházi, földszinti, teraszos, kertkapcsolatos lakás. A bejárati biztonsági ajtón belépve, az előszobából jobbra a fürdőszoba található, mellékhelyiséggel egyben, balra pedig a hálószobába léphetünk. Szembe az amerikai konyhás nappaliba jutunk. Innen a szúnyoghálós ajtón az ingatlan saját teraszát élvezheti a leendő tulajdonosa. A nappaliból akár még egy félszobát leválaszthatunk. Minden helyiség redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. Az ingatlan riasztóval ellátott, illetve egy saját használatú 2nm-es tároló és egy felszíni parkoló tartozik hozzá. A közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, számos bevásárlási lehetőség, Lidl, Aldi,piac,dohánybolt stb. A tömegközlekedés 2 saroknyira,könnyen az Őrs vezér terére, Kőbánya-Kispestre juthatunk. Kirándulni vágyóknak a természetvédelmi táj a Merzse-mocsár is könnyen elérhető. Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni az ingatlant hívjon bátran.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert ÉK
Szoba 10.5 Nem van zöldudvar/kert Ny
Fürdő WC-vel 4.6
Előszoba 5
Terasz 8
Tároló 2
Konyha 6

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Riasztóvan
Közös kertvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor, beépített gépek, szúnyogháló

További információk

Parkolóhely Felszíni beálló az árban.
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

42 700 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

44 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

43 200 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

43 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Alsórákos

76 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Városház utca

139 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp II. ker.
Pesthidegkút - Ófalu

71 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rottenbiller utca

23 990 000 Ft