Eladó Lakás Bp XVIII. ker. Csontváry Koszka Tivadar utca


Eladó Lakás

R432881
59 m²
3
IX.
Felújított (4)
utca

A HAVANNA LAKÓTELEPEN 59 m2-ES, PANORÁMÁS LAKÁS VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT. Az ingatlan 9. emeleti, frissen, teljes körűen felújított. A lakásban minden nyílászárót újra cseréltek, új MŰANYAG ABLAKOKAT kapott, melyek műanyag redőnnyel lettek ellátva. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Összességében remek elrendezésű. 1+2 fél szobás ingatlan, a jó fekvésének köszönhetően gyönyörű panorámás, extra világos, a szobák külön bejáratúak. Az ingatlan nagyon jó adottságokkal rendelkezik, ezért ajánlom fiatal pároknak, sőt az idősebb generáció képviselőinek is. A lakás kiváló helyen helyezkedik el. A környéket folyamatosan fejlesztik, parkosítják. A közelben: piac, bevásárló helyek, posta, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér. Közlekedés szempontjából is kiváló választás, 10-15 perc alatt (50-es villamos, 136E busz) Kőbánya Kispest csomóponthoz juthatunk, ahonnan számos BKV járatot vehetünk igénybe a további utazásunkhoz.

Alapadatok

Azonosító R432881
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 28 990 000 Ft
Négyzetméter ár 499 828 Ft
Hely Budapest, XVIII. kerület Csontváry Koszka Tivadar utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Havanna ltp.
Emelet IX.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (20)535-6838
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 58 m²
Valós 59 m²
Belmagasság 2.3

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes
Közös költség 11000
Közös költség megjegyzés Szokásos

Épület

Épült 1980
Emeletek XI.
Szerkezet panel
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés A HAVANNA LAKÓTELEPEN 59 m2-ES, PANORÁMÁS LAKÁS VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT. Az ingatlan 9. emeleti, frissen, teljes körűen felújított. A lakásban minden nyílászárót újra cseréltek, új MŰANYAG ABLAKOKAT kapott, melyek műanyag redőnnyel lettek ellátva. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Összességében remek elrendezésű. 1+2 fél szobás ingatlan, a jó fekvésének köszönhetően gyönyörű panorámás, extra világos, a szobák külön bejáratúak. Az ingatlan nagyon jó adottságokkal rendelkezik, ezért ajánlom fiatal pároknak, sőt az idősebb generáció képviselőinek is. A lakás kiváló helyen helyezkedik el. A környéket folyamatosan fejlesztik, parkosítják. A közelben: piac, bevásárló helyek, posta, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér. Közlekedés szempontjából is kiváló választás, 10-15 perc alatt (50-es villamos, 136E busz) Kőbánya Kispest csomóponthoz juthatunk, ahonnan számos BKV járatot vehetünk igénybe a további utazásunkhoz.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van utca Ny
Szoba 8 Igen van utca Ny
Szoba 8 Igen van utca Ny
Konyha 9
Fürdő 4
WC 1
Közlekedő 11

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Rózsa utca

58 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

51 900 000 Ft

Eladó Lakás
Tapolca

16 500 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre

55 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Tápióbicske

9 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Baross utca

30 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Megyer

35 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Albertirsa

38 900 000 Ft