Eladó Lakás Bp XVIII. ker. Havanna utca


Eladó Lakás

R433392
60 m²
3
XI.
Jó (3)
zöldudvar/kert

Eladó a XVIII. kerületi Havanna lakótelep szélén,( ez már egy letisztult lakótelep) parkos környezetben, gyönyörű panorámás, jó állapotú, 60 nm-es, 2 egész és 1 félszobás, nagy ablakos konyhás, napfényes panel lakás három négyzetméteres erkéllyel. A lakás korszerű műanyag nyílászárói szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A lakók védelmét 12 ponton záródó, biztonsági bejárati ajtó szolgálja. A lépcsőház távfelügyeleti kamerával felszerelt. A beépített bútorok a vételár részét képezik. A lakás a legfelső emeleten van,( felújított tetőszigeteléssel ) nincs átmenő forgalom, a szomszédság pedig barátságos, rendezett. A környék tömegközlekedése és infrastruktúrája egyedülálló. 1 perc sétára elérhetők a 136E, 236, 236E jelzésű autóbusz és a 194M metrópótló megállóhelye, amellyel a belváros akár 20 perc alatt is elérhető. A mindennapi élethez szükséges valamennyi intézmény lépéstávolságra található. A közvetlen közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, 2 gyógyszertár, piac, Penny Market, CBA Príma és számos bevásárlási lehetőség elérhető. A lakás tehermentes, remek ár-érték arány.

Alapadatok

Azonosító R433392
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 25 900 000 Ft
Négyzetméter ár 431 667 Ft
Hely Budapest, XVIII. kerület Havanna utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Havanna ltp.
Emelet XI.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)967-7312
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 60 m²
Valós 60 m²
Belmagasság 2.65

Egyebek

Fűtés távfűtés
Fény napfényes
Közös költség 14.000 Ft

Épület

Épült 1980
Emeletek XI.
Lakásszám 51-
Szerkezet panel
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés Eladó a XVIII. kerületi Havanna lakótelep szélén,( ez már egy letisztult lakótelep) parkos környezetben, gyönyörű panorámás, jó állapotú, 60 nm-es, 2 egész és 1 félszobás, nagy ablakos konyhás, napfényes panel lakás három négyzetméteres erkéllyel. A lakás korszerű műanyag nyílászárói szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A lakók védelmét 12 ponton záródó, biztonsági bejárati ajtó szolgálja. A lépcsőház távfelügyeleti kamerával felszerelt. A beépített bútorok a vételár részét képezik. A lakás a legfelső emeleten van,( felújított tetőszigeteléssel ) nincs átmenő forgalom, a szomszédság pedig barátságos, rendezett. A környék tömegközlekedése és infrastruktúrája egyedülálló. 1 perc sétára elérhetők a 136E, 236, 236E jelzésű autóbusz és a 194M metrópótló megállóhelye, amellyel a belváros akár 20 perc alatt is elérhető. A mindennapi élethez szükséges valamennyi intézmény lépéstávolságra található. A közvetlen közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, 2 gyógyszertár, piac, Penny Market, CBA Príma és számos bevásárlási lehetőség elérhető. A lakás tehermentes, remek ár-érték arány.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van utca k
Szoba 12 Nem van utca Ny
Szoba 8 Igen van utca NY
Hall 6 Nem Nincs
Konyha 5
Fürdő 3
WC 1
Előszoba 6
Erkély / Loggia 3

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Minden beépített bútor

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Horváth Boldizsár utca

35 500 000 Ft

Eladó Lakás
Ócsa

24 500 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Ócsa

12 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.

43 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Újpalotai ltp.

27 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Fő utca

34 400 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Horváth Boldizsár utca

35 500 000 Ft

Eladó Ikerház
Keszthely

31 500 000 Ft