Eladó Lakás Bp XX. ker. Sárrét utca


Eladó Lakás

R435448
50 m²
2
Földszint
Felújított (4)
utca

Pesterzsébeten, a Sárrét utcában, családi házas környezetben eladó egy 50 nm-es, belső kétszintes, (földszint 36nm, emelet 15nm) 2 szobás, igényesen felújított, cirkó fűtéssel rendelkező lakás. A ház tégla építésű, 4 lakás található benne. A vízhálózat, teljes elektromos hálózat, teljes fűtésrendszer cserélve , új gázkazánnal és radiátorokkal, új Ariston vls eco (csökkentett energiaigényű) hőtárolós boylerrel, új konyhabútorral. A hideg-meleg burkolatok és a szaniterek is cserélve lettek. Több ponton záródó bejárati ajtó, thermo nyílászárók(automata páraérzékelőkkel nyit-zár), valamint Whirlpool inverter plus klímával felszerelt. A vízhálózat, teljes elektromos hálózat, teljes fűtésrendszer cserélve , új gázkazánnal és radiátorokkal, új Ariston vls eco (csökkentett energiaigényű) hőtárolós boylerrel, új konyhabútorral. A hideg-meleg burkolatok és a szaniterek is cserélve lettek. Több ponton záródó bejárati ajtó, thermo nyílászárók(automata páraérzékelőkkel nyit-zár), valamint Whirlpool inverter plus klímával felszerelt.

Alapadatok

Azonosító R435448
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 34 600 000 Ft
Négyzetméter ár 692 000 Ft
Hely Budapest, XX. kerület Sárrét utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Pesterzsébet
Emelet Földszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)506-5353
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 50 m²
Valós 50 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség nincs

Épület

Épült 1970
Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Pesterzsébeten, a Sárrét utcában, családi házas környezetben eladó egy 50 nm-es, belső kétszintes, (földszint 36nm, emelet 15nm) 2 szobás, igényesen felújított, cirkó fűtéssel rendelkező lakás. A ház tégla építésű, 4 lakás található benne. A vízhálózat, teljes elektromos hálózat, teljes fűtésrendszer cserélve , új gázkazánnal és radiátorokkal, új Ariston vls eco (csökkentett energiaigényű) hőtárolós boylerrel, új konyhabútorral. A hideg-meleg burkolatok és a szaniterek is cserélve lettek. Több ponton záródó bejárati ajtó, thermo nyílászárók(automata páraérzékelőkkel nyit-zár), valamint Whirlpool inverter plus klímával felszerelt. A vízhálózat, teljes elektromos hálózat, teljes fűtésrendszer cserélve , új gázkazánnal és radiátorokkal, új Ariston vls eco (csökkentett energiaigényű) hőtárolós boylerrel, új konyhabútorral. A hideg-meleg burkolatok és a szaniterek is cserélve lettek. Több ponton záródó bejárati ajtó, thermo nyílászárók(automata páraérzékelőkkel nyit-zár), valamint Whirlpool inverter plus klímával felszerelt.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van utca Ny
Szoba 15 Nem van utca Ny
Konyha 10
Közlekedő 3
Fürdő WC-vel 4

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Klauzál utca

234 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Lovag utca

95 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Sobieski János utca

59 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Márvány utca

62 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

60 570 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

102 510 000 Ft

Eladó Iroda
Bp III. ker.
Filatorigát

1 500 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

47 700 000 Ft