Eladó Lakás Dabas


Eladó Lakás

R434257
64 m²
2
I.
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! 64m2-es, két szobás, amerikai konyhás nappalival rendelkező, meseszép lakás eladó. Dabas központjától pár perces sétára található a 2008-ban, téglából épült társasház, mely zárt udvarral, zárt lépcsőházzal, illetve zárt udvaron lévő parkolóval rendelkezik, de akár garázs is bérelhető. A lakás az első emeleten található. Lépcsőháza tiszta, rendezett, igényes. A lakásba belépve rögtön látjuk, hogy egy exkluzív otthon tárul elénk. Egyszerűen kifejezve: Gyönyörű. A lakás főbb jellemzője az ízléses berendezés, igényes kialakítás, tisztaság, rend, világos, tágas helyiségek, valamint az első benyomás, ami arról árulkodik, hogy egy nívós lakást tekinthetünk meg. Fűtése házközponti, egyedi mérőkkel, radiátorokkal. A minden igényt kielégítő lakás felszereltségéhez tartozik a klíma, illetve az álomszép konyhabútor teljes gépészettel. Ezek a vételár részét képezik. Sorolhatnám még az ingatlan előnyeit, de inkább jöjjön el és győződjön meg a saját szemével. Kérem, hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R434257
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 36 200 000 Ft
Négyzetméter ár 565 625 Ft
Hely Dabas
Emelet I.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 64 m²

Egyebek

Fűtés házközponti fűtés egyedi méréssel
Fény napfényes

Épület

Épült 2008
Emeletek II.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! 64m2-es, két szobás, amerikai konyhás nappalival rendelkező, meseszép lakás eladó. Dabas központjától pár perces sétára található a 2008-ban, téglából épült társasház, mely zárt udvarral, zárt lépcsőházzal, illetve zárt udvaron lévő parkolóval rendelkezik, de akár garázs is bérelhető. A lakás az első emeleten található. Lépcsőháza tiszta, rendezett, igényes. A lakásba belépve rögtön látjuk, hogy egy exkluzív otthon tárul elénk. Egyszerűen kifejezve: Gyönyörű. A lakás főbb jellemzője az ízléses berendezés, igényes kialakítás, tisztaság, rend, világos, tágas helyiségek, valamint az első benyomás, ami arról árulkodik, hogy egy nívós lakást tekinthetünk meg. Fűtése házközponti, egyedi mérőkkel, radiátorokkal. A minden igényt kielégítő lakás felszereltségéhez tartozik a klíma, illetve az álomszép konyhabútor teljes gépészettel. Ezek a vételár részét képezik. Sorolhatnám még az ingatlan előnyeit, de inkább jöjjön el és győződjön meg a saját szemével. Kérem, hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11 Nem van zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 28
Fürdő WC-vel 9
Előszoba 4

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor gépekkel, klíma

További információk

Parkolóhely zárt udvarban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dembinszky utca

45 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

54 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Liget utca

31 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Szív utca

59 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Gépmadár utca

36 200 000 Ft

Eladó Önálló ház
Örkény

13 500 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XII. ker.
Béla Király út

175 000 Ft

Eladó Lakás
Monorierdő

40 000 000 Ft