Eladó Lakás Dabas


Eladó Lakás

R434542
58 m²
2
II.
Átlagos (2)
utca

Dabas szívében, 58m2-es, 2 szobás, második emeleti, erkélyes lakás eladó. Az ingatlan karnyújtásnyira helyezkedik el a Városházától és minden fontosabb közintézménytől, bevásárlási lehetőségtől. A lakás nincs rossz állapotban, de egy felújítás sokat dobna rajta. Két egymásba nyíló szobával rendelkezik, illetve a kisebbik szobából is közvetlenül megközelíthető a kádas fürdőszobája. Külön WC, valamint konyha és előszoba helyiségek kerültek kialakításra, az előszobában végig beépített szekrény található. 5m2-es erkélye ligetes környezetre néz. Egyedi mérőkkel rendelkezik, fűtése gázkonvektorokkal megoldott. Alacsony rezsiköltség és közösköltség. Lépcsőháza rendezett, pincéjében egy saját, illetve 1 közös tárolója van. Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető. Ha szeretne Dabas központjában reális piaci ár alatt lakást vásárolni, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R434542
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 25 700 000 Ft
Négyzetméter ár 443 103 Ft
Hely Dabas
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 58 m²

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes
Közös költség 5500

Épület

Épült 1982
Emeletek II.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Dabas szívében, 58m2-es, 2 szobás, második emeleti, erkélyes lakás eladó. Az ingatlan karnyújtásnyira helyezkedik el a Városházától és minden fontosabb közintézménytől, bevásárlási lehetőségtől. A lakás nincs rossz állapotban, de egy felújítás sokat dobna rajta. Két egymásba nyíló szobával rendelkezik, illetve a kisebbik szobából is közvetlenül megközelíthető a kádas fürdőszobája. Külön WC, valamint konyha és előszoba helyiségek kerültek kialakításra, az előszobában végig beépített szekrény található. 5m2-es erkélye ligetes környezetre néz. Egyedi mérőkkel rendelkezik, fűtése gázkonvektorokkal megoldott. Alacsony rezsiköltség és közösköltség. Lépcsőháza rendezett, pincéjében egy saját, illetve 1 közös tárolója van. Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető. Ha szeretne Dabas központjában reális piaci ár alatt lakást vásárolni, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 22 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 15 Nem Nincs utca
Konyha 9
Közlekedő 1
Előszoba 6
Fürdő 3
WC 1
Erkély / Loggia 5
Tároló 4

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely utcán ingyenes
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Szemere utca

1 500 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Zichy Jenő utca

48 600 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dembinszky utca

45 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Szent István körút

54 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

79 970 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

79 589 000 Ft

Eladó Üzem
Szigetszentmiklós
Csepeli út

105 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

64 942 000 Ft