Eladó Lakás Gyenesdiás


Eladó Lakás

R435100
160 m²
3
Jó (3)
utca

Eladó felújított lakást ajánlok a figyelmükbe Gyenesdiáson, csendes, nyugodt övezetben. A lakás egy kétlakásos ház első emeletén van, és 1331 m2 terület tartozik hozzá. A felújítás 2022 tavaszán fejeződött be., amely során a teljes belső esztétikai és műszaki felújítás megtörtént. A ház külső szigetelése és színezése még befejezésre vár. A lakás jelenlegi hasznos területe: 90 m2, helyiségei: 30 m2 nagyságú amerikai konyhás nappal, 2 külön nyíló hálószoba gardróbbal, fürdőszoba, kamra, ás erkély. Lehetőség van a lakás bővítésére, a ház tetőtere is az ingatlanhoz tartozik, melynek területe 70 m2. Ehhez a szükséges csatorna, áram, víz kiállások kiépítve. A fűtés jelenleg hűtő-fűtő klímáról történik, de ki van építve a központifűtés rendszer is radiátorokkal, viszont a kazán vásárlása az új tulajdonosra vár. A melegvizet elektromos bojler biztosítja. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, és szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal! Irányár: 65 millió Ft.

Alapadatok

Azonosító R435100
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 65 000 000 Ft
Négyzetméter ár 722 222 Ft
Hely Gyenesdiás
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)412-6446
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Tapolcai iroda
Telefonszám (iroda) (70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90 m²
Valós 160 m²
Telekterület 1331 m²

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény

Épület

Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Eladó felújított lakást ajánlok a figyelmükbe Gyenesdiáson, csendes, nyugodt övezetben. A lakás egy kétlakásos ház első emeletén van, és 1331 m2 terület tartozik hozzá. A felújítás 2022 tavaszán fejeződött be., amely során a teljes belső esztétikai és műszaki felújítás megtörtént. A ház külső szigetelése és színezése még befejezésre vár. A lakás jelenlegi hasznos területe: 90 m2, helyiségei: 30 m2 nagyságú amerikai konyhás nappal, 2 külön nyíló hálószoba gardróbbal, fürdőszoba, kamra, ás erkély. Lehetőség van a lakás bővítésére, a ház tetőtere is az ingatlanhoz tartozik, melynek területe 70 m2. Ehhez a szükséges csatorna, áram, víz kiállások kiépítve. A fűtés jelenleg hűtő-fűtő klímáról történik, de ki van építve a központifűtés rendszer is radiátorokkal, viszont a kazán vásárlása az új tulajdonosra vár. A melegvizet elektromos bojler biztosítja. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, és szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal! Irányár: 65 millió Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 0 Nem Nincs

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Felújítandó (1)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Klímavan
Maradandó ingóságok Megegyezés szerint.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

79 589 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Újpéteritelep

85 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Zoltán utca

1 000 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Hattyú utca

150 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Kapás utca

58 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Rehabilitációs terület

69 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Báthory utca

437 000 EUR