Eladó Önálló ház Albertirsa


Eladó Önálló ház

R433509
96 m²
3
Jó (3)
zöldudvar/kert

Albertirsa központjának, csendes kis utcájában eladásra kínálok, 2984m2-es telken lévő, 96m2-es családi házat. A ház a 60-as években épült vályogból. Az ingatlanban kialakításra került 3 szoba, étkező, konyha, gardrób, fürdőszoba. Néhány éve fel lettek újítva a nyílászárók, melyek fából, hőszigetelt üveggel készültek. A ház külső szigetelést kapott, illetve dryvit nemes vakolattal lett színezve. Kialakításra került még két terasz a ház mindkét bejáratánál. A téli időszakban a fűtésről egy impozáns 3 tonnás téglából rakott kandalló gondoskodik, melyben akár sütni is lehet,de az idén gáz cirkó fűtés is kiépítésre került. Az udvaron találhatóak melléképületek, fatároló, pince, valamint egy szépen karbantartott kert, melynek locsolásáról fúrt kút gondoskodik. Gépkocsival lemezből készült garázsban lehet parkolni. Befektetőknek, vállalkozóknak is ajánlanám figyelmébe az ingatlant, melyre a telek nagyságából adódóan, lehetőség nyílik különálló lakások építésére. A telek három különálló részre lett osztva, így egy telekre, akár két ingatlan is építhető. Közelben találhatóak, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, gyógyvizű strand. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

Alapadatok

Azonosító R433509
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 38 900 000 Ft
Négyzetméter ár 405 208 Ft
Hely Albertirsa
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7825
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 96 m²
Valós 96 m²
Telekterület 2984 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 1960
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Albertirsa központjának, csendes kis utcájában eladásra kínálok, 2984m2-es telken lévő, 96m2-es családi házat. A ház a 60-as években épült vályogból. Az ingatlanban kialakításra került 3 szoba, étkező, konyha, gardrób, fürdőszoba. Néhány éve fel lettek újítva a nyílászárók, melyek fából, hőszigetelt üveggel készültek. A ház külső szigetelést kapott, illetve dryvit nemes vakolattal lett színezve. Kialakításra került még két terasz a ház mindkét bejáratánál. A téli időszakban a fűtésről egy impozáns 3 tonnás téglából rakott kandalló gondoskodik, melyben akár sütni is lehet,de az idén gáz cirkó fűtés is kiépítésre került. Az udvaron találhatóak melléképületek, fatároló, pince, valamint egy szépen karbantartott kert, melynek locsolásáról fúrt kút gondoskodik. Gépkocsival lemezből készült garázsban lehet parkolni. Befektetőknek, vállalkozóknak is ajánlanám figyelmébe az ingatlant, melyre a telek nagyságából adódóan, lehetőség nyílik különálló lakások építésére. A telek három különálló részre lett osztva, így egy telekre, akár két ingatlan is építhető. Közelben találhatóak, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, gyógyvizű strand. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20.2 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 20.2 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 16 Nem Nincs zöldudvar/kert
Egyéb 16
Konyha 12
Fürdő WC-vel 6
Egyéb 6
Terasz 4
Terasz 8
Pince 20

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok konyhabútor megbeszélés részét képezi.

További információk

Parkolóhely az udvarban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.

63 320 200 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.

66 789 800 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.

66 006 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.

67 743 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

38 632 200 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

35 625 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

59 740 200 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

50 236 000 Ft