Eladó Önálló ház Albertirsa


Eladó Önálló ház

R433672
80 m²
2
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Eladó Albertirsán 92 m2-es, másfél szoba nappalis, összközműves családi ház, mely 710 m2-es telekkel rendelkezik. Az ingatlan 1970-ben épült beton alapon vegyes falazat ( tégla és vályog) a kiemelt alapnak köszönhetően az épület egyáltalán nem vizesedik. Minden közmű bevezetve az épületbe, a kert locsolásához pedig még fúrt kút is van. A jelenlegi szobán kívül még egy szoba könnyen kialakítható. A teljes tető szerkezet a közelmúltban volt cserélve, új lécezés, új bramac cserép. Az összes nyílászáró kicserélve, korszerű hőszigetelt üveggel ellátott műanyagra.16 m2-es pince szolgálja a növények zöldségek téli tárolását. Sok melléképület található a telken, műhely, ólak, tárolók, illetve egy vasszerkezetes garázs. Albertirsa nagyon dinamikusan fejlődő város, Budapest vonattal és autóval is gyorsan megközelíthető. Vasútállomás gyalog kb. 10 perc. Nagyon jó környék, jó szomszédság. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R433672
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 25 000 000 Ft
Négyzetméter ár 277 778 Ft
Hely Albertirsa
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)337-0587
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90 m²
Valós 80 m²
Telekterület 710 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény

Épület

Épült 1970
Szerkezet egyéb
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés Eladó Albertirsán 92 m2-es, másfél szoba nappalis, összközműves családi ház, mely 710 m2-es telekkel rendelkezik. Az ingatlan 1970-ben épült beton alapon vegyes falazat ( tégla és vályog) a kiemelt alapnak köszönhetően az épület egyáltalán nem vizesedik. Minden közmű bevezetve az épületbe, a kert locsolásához pedig még fúrt kút is van. A jelenlegi szobán kívül még egy szoba könnyen kialakítható. A teljes tető szerkezet a közelmúltban volt cserélve, új lécezés, új bramac cserép. Az összes nyílászáró kicserélve, korszerű hőszigetelt üveggel ellátott műanyagra.16 m2-es pince szolgálja a növények zöldségek téli tárolását. Sok melléképület található a telken, műhely, ólak, tárolók, illetve egy vasszerkezetes garázs. Albertirsa nagyon dinamikusan fejlődő város, Budapest vonattal és autóval is gyorsan megközelíthető. Vasútállomás gyalog kb. 10 perc. Nagyon jó környék, jó szomszédság. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 8 Igen van zöldudvar/kert
Hall 16 Nem Nincs
Fürdő WC-vel 5
Kamra 4
Konyha 16
Egyéb 10
Pince 16
Raktár 26

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Iroda
Bp VIII. ker.
Hungária körút

430 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Margit utca

72 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Tamási Áron utca

156 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Drégely utca

82 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

58 548 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

47 718 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

52 791 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

66 310 000 Ft