Eladó Önálló ház Albertirsa


Eladó Önálló ház

R433786
94 m²
4
Jó (3)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Eladó Albertirsa szélén, családi házas övezetben, 3 szoba+nappalis összkomfortos családi ház! Az ingatlan 2006-ban épült beton alapon, tégla falazattal, ami kívülről szigetelve lett. Minden nyílászáró hőszigetelt üvegezésű műanyag ablak, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt. Fűtése gázcirkó radiátorral, de van lehetőség kandallóval is fűteni, van kettő kémény. Melegvíz-ellátás a cirkón kívül egy elektromos bojlerrel is lehetséges, igény esetén. Vezetékes városi víz van bevezetve, a locsoláshoz van egy fúrt kút is. Nagyon csendes környék, rendes szomszédokkal, aszfaltos utcával, bevásárlási lehetőséggel, iskolával, óvodával a közelben. M4-es elkerülő pár száz méterre található, így ideális bejáró dolgozók részére is. Budapest 20 perc autóval. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant vagy kérdése lenne, keressen bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R433786
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 31 900 000 Ft
Négyzetméter ár 339 362 Ft
Hely Albertirsa
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)337-0587
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 94 m²
Valós 94 m²
Telekterület 736 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 2006
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Eladó Albertirsa szélén, családi házas övezetben, 3 szoba+nappalis összkomfortos családi ház! Az ingatlan 2006-ban épült beton alapon, tégla falazattal, ami kívülről szigetelve lett. Minden nyílászáró hőszigetelt üvegezésű műanyag ablak, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt. Fűtése gázcirkó radiátorral, de van lehetőség kandallóval is fűteni, van kettő kémény. Melegvíz-ellátás a cirkón kívül egy elektromos bojlerrel is lehetséges, igény esetén. Vezetékes városi víz van bevezetve, a locsoláshoz van egy fúrt kút is. Nagyon csendes környék, rendes szomszédokkal, aszfaltos utcával, bevásárlási lehetőséggel, iskolával, óvodával a közelben. M4-es elkerülő pár száz méterre található, így ideális bejáró dolgozók részére is. Budapest 20 perc autóval. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant vagy kérdése lenne, keressen bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12.3 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 10.2 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9.6 Nem van zöldudvar/kert
Hall 26.4 Nem Nincs
Fürdő 7.5
WC 1.4
Konyha 9.6
Tároló 3.9

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvaron
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Szentendre

61 890 000 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Somlószőlős

7 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Thomán István utca

74 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Balatongyörök
Mandulás köz

159 000 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

59 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

90 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

105 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

97 000 Ft