Eladó Önálló ház Albertirsa


Eladó Önálló ház

R434027
190 m²
4
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Kihagyhatatlan ajánlat, kétgenerációs, nívós otthon keresi új tulajdonosát! Emeletes, 4 szobás, műhellyel, garázzsal és pincével rendelkező családi ház keresi új tulajdonosát Albertirsa központi részén. Az ingatlan különleges belső elrendezése, valamint az udvari részen különálló összkomfortos épülete páratlan lehetőséget biztosít akár elszeparált irodahelyiségek, akár egy többgenerációs családi otthon kialakítására. A ház kifogástalan állapotban van, téglaépítésű, beton alapon tégla falazattal, amely 10 cm külső szigetelést kapott. Az ingatlan riasztóval felszerelt, rendelkezik egy 30 m2-es pincével, és egy különálló épületben irodahelyiséggel és fűtött garázzsal. A fűtés kondenzációs, turbós gázkazánnal történik, míg a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan hőszigetelt, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A nyári melegben a beszerelt klímaberendezés járul hozzá komfortérzetünkhöz. A házat alapvetően napos helyiségek, tágas terek és különleges elrendezés jellemzi. A földszint elsősorban a családi élet tipikus színtereinek ad otthont: itt található egy komfortos nappali, konyha és étkező, kamra, wc, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba. Az emeleten az előszobából kilépve érhető el két hálószoba, egy káddal felszerelt fürdőszoba, valamint egy különösen napos és hangulatos beépített teraszon keresztül juthatunk el a harmadik hálószobába is. Az ingatlanhoz tartozik egy 65 m2 alapterületű műhely, két külön bejárattal rendelkező helyiséggel, tárolóval és kazánházzal, az ipari áram is bekötésre került. E felett található egy 45 m2-es lakrész két szobával, wc-vel, illetve tárolóval. Lehetőség van konyha, fürdőszoba és nappali kialakítására is. Ez a különálló épület szolgálhat egy második generációs család otthonos lakhelyeként, de kiváló helyszín lehet egy saját vállalkozás vezetésére, menedzselésére is. Az ingatlan egy 917 m2-es telken helyezkedik el, rendelkezik előkerttel, hátsó udvarral, veteményessel, számos gyümölcsfával, két fedett autóbeállóval, valamint egy sütögetésre is tökéletesen alkalmas kiülős terasszal is. Az öntözés fúrt kúttal biztosított. Minden körülmény teljes mértékben adott egy nyugodt, boldog családi élethez, a kifogástalan, otthonos ingatlan és a nagy „zöldövezetes” telek mellett a környék kitűnő szomszédsággal is büszkélkedhet. Bevásárlási lehetőségek, iskola és óvoda is könnyen elérhető a közelben. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, esetleg bármilyen kérdése akadna, keressen bizalommal a megadott telefonszámon. Ne hagyja ki ezt a páratlan ajánlatot!

Alapadatok

Azonosító R434027
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 56 900 000 Ft
Négyzetméter ár 299 474 Ft
Hely Albertirsa
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)337-0587
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 190 m²
Valós 190 m²
Telekterület 917 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 1981
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Kihagyhatatlan ajánlat, kétgenerációs, nívós otthon keresi új tulajdonosát! Emeletes, 4 szobás, műhellyel, garázzsal és pincével rendelkező családi ház keresi új tulajdonosát Albertirsa központi részén. Az ingatlan különleges belső elrendezése, valamint az udvari részen különálló összkomfortos épülete páratlan lehetőséget biztosít akár elszeparált irodahelyiségek, akár egy többgenerációs családi otthon kialakítására. A ház kifogástalan állapotban van, téglaépítésű, beton alapon tégla falazattal, amely 10 cm külső szigetelést kapott. Az ingatlan riasztóval felszerelt, rendelkezik egy 30 m2-es pincével, és egy különálló épületben irodahelyiséggel és fűtött garázzsal. A fűtés kondenzációs, turbós gázkazánnal történik, míg a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan hőszigetelt, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A nyári melegben a beszerelt klímaberendezés járul hozzá komfortérzetünkhöz. A házat alapvetően napos helyiségek, tágas terek és különleges elrendezés jellemzi. A földszint elsősorban a családi élet tipikus színtereinek ad otthont: itt található egy komfortos nappali, konyha és étkező, kamra, wc, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba. Az emeleten az előszobából kilépve érhető el két hálószoba, egy káddal felszerelt fürdőszoba, valamint egy különösen napos és hangulatos beépített teraszon keresztül juthatunk el a harmadik hálószobába is. Az ingatlanhoz tartozik egy 65 m2 alapterületű műhely, két külön bejárattal rendelkező helyiséggel, tárolóval és kazánházzal, az ipari áram is bekötésre került. E felett található egy 45 m2-es lakrész két szobával, wc-vel, illetve tárolóval. Lehetőség van konyha, fürdőszoba és nappali kialakítására is. Ez a különálló épület szolgálhat egy második generációs család otthonos lakhelyeként, de kiváló helyszín lehet egy saját vállalkozás vezetésére, menedzselésére is. Az ingatlan egy 917 m2-es telken helyezkedik el, rendelkezik előkerttel, hátsó udvarral, veteményessel, számos gyümölcsfával, két fedett autóbeállóval, valamint egy sütögetésre is tökéletesen alkalmas kiülős terasszal is. Az öntözés fúrt kúttal biztosított. Minden körülmény teljes mértékben adott egy nyugodt, boldog családi élethez, a kifogástalan, otthonos ingatlan és a nagy „zöldövezetes” telek mellett a környék kitűnő szomszédsággal is büszkélkedhet. Bevásárlási lehetőségek, iskola és óvoda is könnyen elérhető a közelben. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, esetleg bármilyen kérdése akadna, keressen bizalommal a megadott telefonszámon. Ne hagyja ki ezt a páratlan ajánlatot!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (6)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15.8 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 21 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 15.7 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert
Hall 21 Nem Nincs
Konyha 16
Közlekedő 7
Előszoba 4.5
Előszoba 6.7
Tároló 2
Fürdő WC-vel 4.8
Fürdő 2.3
WC 1.2
Terasz 50
Raktár 30
Pince 30

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Beépített konyha bútor

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

140 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Árpádföld

99 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp II. ker.
Pesthidegkút - Ófalu

71 500 000 Ft

referencia

Eladó Ikerház
Fót
Kisalag

84 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Henszlmann Imre utca

54 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Rehabilitációs terület

48 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Damjanich utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kálvária utca

33 000 000 Ft