Eladó Önálló ház Balatongyörök Mandulás köz


Eladó Önálló ház

R431457
90 m²
2
Jó (3)
zöldudvar/kert

10 perc gyalog a Balaton! Balatongyörökön kínálom megvételre ezt a balatoni környezetbe illő, 2001-ben, téglából épült, nádfedeles házat. A 2025 m2-s telek összközműves. A ház hasznos alapterülete 78 m2, és rendelkezésre áll a ház teljes tetőtere, melynek kialakítása az új tulajdonosra vár. Itt igény szerint 4 szoba is kialakítható, de már most lakható állapotban van. A tetőtéri ablakokból gyönyörű látvány a Balaton. A ház bejárata közvetlenül a konyhába nyílik, ahol az egyedileg készített konyhabútoron kívül egy hangulatos, kerámiából készült kemence, valamint a cirkókazán is található, mely a fűtést és a meleg vizet is biztosítja. A konyhából nyíló, hangulatos, téglából kirakott \"borospince\"lett kialakítva, mely egyaránt étkezőként és nappaliként funkcionál. A ház utcai felőli részében található az egyik hálószoba, melyből közvetlenül egy hatalmas teraszra lehet kilépni. A ház másik szobájának az ablakai az udvarra néznek. A ház két szobájához külön fürdőszobák tartoznak és külön, zárható bejáratúak. Akár kiadhatók! A ház egyik helyisége jelenleg garázsként ill. raktárként használják, de szobát és külön fürdőszobát és Wc-t lehet benne kialakítani. Az ingatlan tehermentes és gyorsan birtokba vehető!

Alapadatok

Azonosító R431457
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 159 000 EUR
Négyzetméter ár 1 767 EUR
Hely Balatongyörök Mandulás köz
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-8278
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 90 m²
Telekterület 2053 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés 10 perc gyalog a Balaton! Balatongyörökön kínálom megvételre ezt a balatoni környezetbe illő, 2001-ben, téglából épült, nádfedeles házat. A 2025 m2-s telek összközműves. A ház hasznos alapterülete 78 m2, és rendelkezésre áll a ház teljes tetőtere, melynek kialakítása az új tulajdonosra vár. Itt igény szerint 4 szoba is kialakítható, de már most lakható állapotban van. A tetőtéri ablakokból gyönyörű látvány a Balaton. A ház bejárata közvetlenül a konyhába nyílik, ahol az egyedileg készített konyhabútoron kívül egy hangulatos, kerámiából készült kemence, valamint a cirkókazán is található, mely a fűtést és a meleg vizet is biztosítja. A konyhából nyíló, hangulatos, téglából kirakott \"borospince\"lett kialakítva, mely egyaránt étkezőként és nappaliként funkcionál. A ház utcai felőli részében található az egyik hálószoba, melyből közvetlenül egy hatalmas teraszra lehet kilépni. A ház másik szobájának az ablakai az udvarra néznek. A ház két szobájához külön fürdőszobák tartoznak és külön, zárható bejáratúak. Akár kiadhatók! A ház egyik helyisége jelenleg garázsként ill. raktárként használják, de szobát és külön fürdőszobát és Wc-t lehet benne kialakítani. Az ingatlan tehermentes és gyorsan birtokba vehető!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 11.4 Igen van zöldudvar/kert
Szoba 11.4 Igen Nincs zöldudvar/kert
Tároló 16.2
Konyha 15.8
Pince 14.4
Fürdő WC-vel 2.9
Fürdő WC-vel 4.5
Közlekedő 1.5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Dózsa György út

59 000 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Práter

320 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Reáltanoda utca

89 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Rózsadomb

169 988 500 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Önálló ház
Gödöllő
Fenyvesi nagy út

350 000 Ft

Eladó Önálló ház
Zalaapáti/Bókaháza

145 000 EUR

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Vasvári Pál utca

52 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunakeszi

105 000 000 Ft