Eladó Önálló ház Budakeszi Makkosmária


Eladó Önálló ház

R435563
200 m²
5
Földszint
Újszerű (5)
utca

Budakeszin, Makkosmária városrészén, a Makkosi útról nyíló magánút egyik igényesen épített családi házát kínálom megvételre. A 2002-ben épült, nagyméretű, földszintes téglaház Budakeszi forgalommentes, de mégis a központban lévő csendes részén fekszik. A házban egy 50 m2-es nappali, melynek sarkában 1 db 15 m2-es, Miele gépekkel felszerelt konyha, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba wc-vel, előszoba, közlekedő, finn szauna külön zuhanyfülkével, többszemélyes jacuzzi medence külön helyiségben, 15 m2-es fitnesz tornaterem, háztartási helyiség, automata kapus garázs található. A ház konyhán kívüli vízszükségletét fúrt kút hidroforos, vízszűrős és vízlágyítós tiszta vizű berendezés látja el. A konyhában vezetékes víz van. Az ingatlanhoz tartozik még egy fedett terasz, egy fűthető melegház és egy kb. 40 m2-es boltíves téglafalu borospince. A ház fala és nyílászárói hőszigeteltek, fűtését gázkazán, elektromos padlófűtés valamint a nappaliban lévő, gyönyörű fatüzelésű kandalló biztosítja. A tetőre 10 kW teljesítményű, órával, szerződéssel rendelkező napelem rendszer van telepítve. A ház rendelkezik riasztó- és kamera rendszerrel is. A rendezett kert 740 m2 területű.

Alapadatok

Azonosító R435563
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 179 000 000 Ft
Négyzetméter ár 895 000 Ft
Hely Budakeszi Makkosmária
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Makkosmária
Emelet Földszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)326-6880
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 200 m²
Valós 200 m²
Telekterület 740 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség nincs

Épület

Épült 2002
Emeletek I.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Budakeszin, Makkosmária városrészén, a Makkosi útról nyíló magánút egyik igényesen épített családi házát kínálom megvételre. A 2002-ben épült, nagyméretű, földszintes téglaház Budakeszi forgalommentes, de mégis a központban lévő csendes részén fekszik. A házban egy 50 m2-es nappali, melynek sarkában 1 db 15 m2-es, Miele gépekkel felszerelt konyha, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba wc-vel, előszoba, közlekedő, finn szauna külön zuhanyfülkével, többszemélyes jacuzzi medence külön helyiségben, 15 m2-es fitnesz tornaterem, háztartási helyiség, automata kapus garázs található. A ház konyhán kívüli vízszükségletét fúrt kút hidroforos, vízszűrős és vízlágyítós tiszta vizű berendezés látja el. A konyhában vezetékes víz van. Az ingatlanhoz tartozik még egy fedett terasz, egy fűthető melegház és egy kb. 40 m2-es boltíves téglafalu borospince. A ház fala és nyílászárói hőszigeteltek, fűtését gázkazán, elektromos padlófűtés valamint a nappaliban lévő, gyönyörű fatüzelésű kandalló biztosítja. A tetőre 10 kW teljesítményű, órával, szerződéssel rendelkező napelem rendszer van telepítve. A ház rendelkezik riasztó- és kamera rendszerrel is. A rendezett kert 740 m2 területű.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 50 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 15 Nem van utca
Szoba 10 Nem van utca
Szoba 10 Nem van utca
Konyha 15
Fürdő WC-vel 8
Fürdő WC-vel 4
Előszoba 3
Közlekedő 9
Egyéb 20
Egyéb 38
Egyéb 0

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Jakuzzivan
Szaunavan
Fittnessvan
Kertisütővan
Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Megegyezés szerint

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rácsos utca

148 000 000 Ft

Eladó Szálloda
Egyházasrádóc
Alkotmány utca

155 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Aranyhegy

227 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Akácfa utca

742 000 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

53 150 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

50 815 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

47 544 757 Ft

Eladó Önálló ház
Táborfalva

34 900 000 Ft