Eladó Önálló ház Budaörs Szabadság út


Eladó Önálló ház

R425752
242 m²
3
Újépítésű (u)
zöldudvar/kert

IGAZI KURIÓZUM! Budaörsön, az Úthegy oldalában enyhén lejtős, 2 145 nm-es, déli tájolású gyönyörű panorámás telken épül meg a 3 épületből, 5 lakásból álló projekt korszerű, energiatakarékos, modern megjelenésű minimál stílust képviselve. A harmadik épülethez saját, kizárólagos használatú 765 nm-es telekrész tartozik, továbbá 2 db kocsi beálló és egy vendégparkoló, illetve saját garázs a pince szinten. Önálló épület bruttó 242 nm-es, nappali + 2 hálószobás, dupla komfortos, garázzsal (pinceszint:71.2 nm, földszint: 71.2 nm + terasz:30 nm, emelet:100.2 nm + terasz:11.2 nm). Déli panorámás, a lakás előtt fekszik 180 fokban az egész város. Az emeleti szobákból, vagy akár a fürdőszobából is gyönyörködhet a panorámában a leendő tulajdonos. A lakások kivitelezésében és anyaghasználatban igényes, technológiát tekintve prémium megoldásokat használva készülnek. A lakások energiatakarékos működéséhez nagyban hozzá fog járulni a hő visszanyerő szellőztető rendszer kiépítése. A lakásokban mennyezetfűtés, hűtés kerül beépítésre. A külső nyílászárók háromrétegű üvegezéssel készülnek Aki szeretné otthonát egy könnyen megközelíthető helyen tudni, és mégis távol a város zajától, annak kiváló és exkluzív lehetőség e projekt helyszíne. Könnyedén megközelíthetjük 10 -15 perc alatt Budapest belvárosát, a környék kellemes zöldövezeti, mégis kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben találunk élelmiszer boltokat, iskolát, templomot, orvost, sportközpontot, uszodát, hivatalokat, cukrászdákat. Átadás: 2018. II. negyedév eleje. CSOK igényelhető.

Alapadatok

Azonosító R425752
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 119 990 000 Ft
Négyzetméter ár 495 826 Ft
Hely Budaörs Szabadság út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-4742
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Zuglói iroda
Telefonszám (iroda) (1)781-2331
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 242 m²
Valós 242 m²
Telekterület 765 m²
Belmagasság 270

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Épült 2018
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés IGAZI KURIÓZUM! Budaörsön, az Úthegy oldalában enyhén lejtős, 2 145 nm-es, déli tájolású gyönyörű panorámás telken épül meg a 3 épületből, 5 lakásból álló projekt korszerű, energiatakarékos, modern megjelenésű minimál stílust képviselve. A harmadik épülethez saját, kizárólagos használatú 765 nm-es telekrész tartozik, továbbá 2 db kocsi beálló és egy vendégparkoló, illetve saját garázs a pince szinten. Önálló épület bruttó 242 nm-es, nappali + 2 hálószobás, dupla komfortos, garázzsal (pinceszint:71.2 nm, földszint: 71.2 nm + terasz:30 nm, emelet:100.2 nm + terasz:11.2 nm). Déli panorámás, a lakás előtt fekszik 180 fokban az egész város. Az emeleti szobákból, vagy akár a fürdőszobából is gyönyörködhet a panorámában a leendő tulajdonos. A lakások kivitelezésében és anyaghasználatban igényes, technológiát tekintve prémium megoldásokat használva készülnek. A lakások energiatakarékos működéséhez nagyban hozzá fog járulni a hő visszanyerő szellőztető rendszer kiépítése. A lakásokban mennyezetfűtés, hűtés kerül beépítésre. A külső nyílászárók háromrétegű üvegezéssel készülnek Aki szeretné otthonát egy könnyen megközelíthető helyen tudni, és mégis távol a város zajától, annak kiváló és exkluzív lehetőség e projekt helyszíne. Könnyedén megközelíthetjük 10 -15 perc alatt Budapest belvárosát, a környék kellemes zöldövezeti, mégis kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben találunk élelmiszer boltokat, iskolát, templomot, orvost, sportközpontot, uszodát, hivatalokat, cukrászdákat. Átadás: 2018. II. negyedév eleje. CSOK igényelhető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (4)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 26.87 Nem van zöldudvar/kert Dny
Szoba 13.19 Nem van zöldudvar/kert D-Dny
Szoba 20.11 Nem van zöldudvar/kert D-Dny
Amerikai konyha étkezővel 22.09
Előszoba 5.8
WC 1.4
Terasz 30
Közlekedő 5.11
Fürdő WC-vel 12.72
Fürdő WC-vel 3.38
Egyéb 10.67
Egyéb 1.95
Terasz 11.15
Egyéb 26.4
Tároló 20.99
Egyéb 3.23

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Garázs + 3 db udvari beálló.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Nagymező utca

763 000 EUR

Eladó Önálló ház
Pomáz
Kertváros

36 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Tapolca

69 500 000 Ft

szobák

Eladó Lakás
Százhalombatta
Gesztenyés utca

58 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.