Eladó Önálló ház Bp II. ker. Adyliget


Eladó Önálló ház

R434132
193 m²
5
Újépítésű (u)
utca

II. kerüetben, Adyligeten, új építésű, impozáns modern villaépület eladó! Az építmény a XXI. századi egyik legmodernebb építési technológiával épült kerámia épület, ökológiailag kizárólag természetes anyagok felhasználásával, épült passzívház értékének megfelelően valósult meg. Pozitív hatása, hogy korlátlan az élettartama, kiváló az anyagtulajdonsága /környezetkímélő/ páraáteresztő képessége és hangszigetelési sajátosságai kiválóbbak a hagyományos szerkezetekhez képest. Páralecsapódás és penészedésmentes ezen technológiák által. Az épület minőségét tovább fokozza, hogy a fűtés-hűtés Daikin levegő-hőszivattyú rendszer biztosítja. A földszinten padlófűtés + Daikin fan-coil-ok, az emeleten Daikin fan-coil-ok + infraradiátorok kerültek felszerelésre, az emisszió minimalizálása és a legutoljára közzétett egészségügy szempontok figyelembevételével. A földszinten kialakításra került egy nagy nappali, étkező, konyha, egy zuhanyzós fürdő WC-vel, plusz egy vendégszoba illetve gardrób és tároló. Az emeleten három hálószoba, kettő fürdőszoba + gardrób és egy nagy terasz lett kialakítva. A vételár tartalmazza a 3 rétegű Realtherm optimum nyílászárókat, a Wellis márka szanitereket és csaptelepeket, az exkluzív Legrand Galea kapcsolókat/dugaljakat, valamint a prémium minőségű hideg- és meleg burkolatokat, a távirányítós Umbroll elektromos zsaluziát, riasztórendszert, kamerarendszert, központi porszívó rendszert, vízlágyításhoz szükséges előkészítést az elektromos autók töltéséhez szükséges kialakítást, és a jakuzzi kiállás előkészítését. Kültéri medence kialakítására is készültek tervek, illetve kültéri szauna kialakítására is a beltéri infraszauna lehetősége melletti igény esetére. Térkő burkolattal ellátott gépkocsi beálló, kukatároló, illetve füvesített kert szintén a vételár részét képezi. A konyhai konfiguráció még elérhető a vevő igényeinek megfelelően, átformálható testre szabható. Az ingatlan kulcsrakész állapotban kerül átadásra. Az ingatlan per- és tehermentes és AZONNAL birtokba vehető! Irányár: 209.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R434132
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 209 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 082 902 Ft
Hely Budapest, II. kerület Adyliget
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Adyliget
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 193 m²
Valós 193 m²
Telekterület 578 m²

Egyebek

Fűtés fan-coil
Fény napfényes

Épület

Épült 2021
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés II. kerüetben, Adyligeten, új építésű, impozáns modern villaépület eladó! Az építmény a XXI. századi egyik legmodernebb építési technológiával épült kerámia épület, ökológiailag kizárólag természetes anyagok felhasználásával, épült passzívház értékének megfelelően valósult meg. Pozitív hatása, hogy korlátlan az élettartama, kiváló az anyagtulajdonsága /környezetkímélő/ páraáteresztő képessége és hangszigetelési sajátosságai kiválóbbak a hagyományos szerkezetekhez képest. Páralecsapódás és penészedésmentes ezen technológiák által. Az épület minőségét tovább fokozza, hogy a fűtés-hűtés Daikin levegő-hőszivattyú rendszer biztosítja. A földszinten padlófűtés + Daikin fan-coil-ok, az emeleten Daikin fan-coil-ok + infraradiátorok kerültek felszerelésre, az emisszió minimalizálása és a legutoljára közzétett egészségügy szempontok figyelembevételével. A földszinten kialakításra került egy nagy nappali, étkező, konyha, egy zuhanyzós fürdő WC-vel, plusz egy vendégszoba illetve gardrób és tároló. Az emeleten három hálószoba, kettő fürdőszoba + gardrób és egy nagy terasz lett kialakítva. A vételár tartalmazza a 3 rétegű Realtherm optimum nyílászárókat, a Wellis márka szanitereket és csaptelepeket, az exkluzív Legrand Galea kapcsolókat/dugaljakat, valamint a prémium minőségű hideg- és meleg burkolatokat, a távirányítós Umbroll elektromos zsaluziát, riasztórendszert, kamerarendszert, központi porszívó rendszert, vízlágyításhoz szükséges előkészítést az elektromos autók töltéséhez szükséges kialakítást, és a jakuzzi kiállás előkészítését. Kültéri medence kialakítására is készültek tervek, illetve kültéri szauna kialakítására is a beltéri infraszauna lehetősége melletti igény esetére. Térkő burkolattal ellátott gépkocsi beálló, kukatároló, illetve füvesített kert szintén a vételár részét képezi. A konyhai konfiguráció még elérhető a vevő igényeinek megfelelően, átformálható testre szabható. Az ingatlan kulcsrakész állapotban kerül átadásra. Az ingatlan per- és tehermentes és AZONNAL birtokba vehető! Irányár: 209.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 34.15 Nem van zöldudvar/kert DK-DNY
Szoba 9.75 Igen van zöldudvar/kert ÉK-DK
Szoba 13.77 Nem Nincs zöldudvar/kert DK-DNY
Szoba 12.6 Nem van utca DK
Szoba 12.48 Nem van utca DK
Amerikai konyha 8.09
Fürdő WC-vel 4.5
Előszoba 7.28
Tároló 1.69
Egyéb 2.5
Terasz 29.84
Fürdő WC-vel 6.2
Fürdő WC-vel 4.98
WC 11.5
Közlekedő 6.7
Terasz 17.04

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Szaunavan
Medencevan
Riasztóvan
Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely felszíni gépkocsibeálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Sümeg

59 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Monor

47 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp II. ker.
Pesthidegkút - Ófalu

93 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp X. ker.
Óhegy

82 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Kassák Lajos utca

48 100 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Kassák Lajos utca

61 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hajdú köz

25 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Erdőkertes
Kertváros

66 000 000 Ft