Eladó Önálló ház Bp II. ker. Pasarét


Eladó Önálló ház

R434143
282 m²
10
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

ÖRÖKPANORÁMÁS VILLA BUDAI TÁJVÉDELMI KÖRZET SZOMSZÉDSÁGÁBAN! II. kerületben, kínálom megvételre ezt a különleges adottságú, 1760 m2-es, ősfás, gyönyörű, parkosított telken lévő, 282 m2-es, 2 szintes, több generációs 8 + 2 félszobás, napfényes, átlagos állapotú ÖRÖKPANORÁMÁS ingatlant. A telek az utca szintje fölött helyezkedik el, az ingatlannal szemben az utca túloldalán lévő szurdokot határoló hegyoldalt látjuk, déli, délnyugati irányban a Budai hegyekre (János-hegy, Hárshegy) van panoráma. Mivel az építési övezetben, ahol az ingatlan található a beépíthető terület csak 10%, a környék nem zsúfolt, a házakat egymástól nagy kertek választják el. A szomszédokhoz nem látni be és nekik sincs rálátásuk az ingatlanra. A Széll Kálmán tér 15 perc villamossal. KINEK AJÁNLOM? Akinek fontos a hely különleges adottsága, meghitt, intim elszeparáltsága, aki imádja a természet csodáit a festői környezetet és minden nap szeretne ezekből a fenomenális energiákból töltődni, annak ideális választás. Akár le is bonthatja a meglévő épületet és saját egyedi tervek alapján tervezheti meg álom otthonát. Akinek fontos, hogy saját igényének megfelelően legyen felújítva az ingatlan, amiben él, annak itt csak a képzelete szab határt, mivel itt minden készen áll arra, hogy csodás környezetben megvalósítsa álmai otthonát. Több generáció számára is ideális megoldás, mivel jelenleg is két külön bejárattal rendelkező ingatlan. Az ingatlan per- és tehermentes és rövid időn belül birtokba vehető! Irányár: 349.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R434143
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 349 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 237 589 Ft
Hely Budapest, II. kerület Pasarét
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Pasarét
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 282 m²
Valós 282 m²
Telekterület 1800 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1940
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés ÖRÖKPANORÁMÁS VILLA BUDAI TÁJVÉDELMI KÖRZET SZOMSZÉDSÁGÁBAN! II. kerületben, kínálom megvételre ezt a különleges adottságú, 1760 m2-es, ősfás, gyönyörű, parkosított telken lévő, 282 m2-es, 2 szintes, több generációs 8 + 2 félszobás, napfényes, átlagos állapotú ÖRÖKPANORÁMÁS ingatlant. A telek az utca szintje fölött helyezkedik el, az ingatlannal szemben az utca túloldalán lévő szurdokot határoló hegyoldalt látjuk, déli, délnyugati irányban a Budai hegyekre (János-hegy, Hárshegy) van panoráma. Mivel az építési övezetben, ahol az ingatlan található a beépíthető terület csak 10%, a környék nem zsúfolt, a házakat egymástól nagy kertek választják el. A szomszédokhoz nem látni be és nekik sincs rálátásuk az ingatlanra. A Széll Kálmán tér 15 perc villamossal. KINEK AJÁNLOM? Akinek fontos a hely különleges adottsága, meghitt, intim elszeparáltsága, aki imádja a természet csodáit a festői környezetet és minden nap szeretne ezekből a fenomenális energiákból töltődni, annak ideális választás. Akár le is bonthatja a meglévő épületet és saját egyedi tervek alapján tervezheti meg álom otthonát. Akinek fontos, hogy saját igényének megfelelően legyen felújítva az ingatlan, amiben él, annak itt csak a képzelete szab határt, mivel itt minden készen áll arra, hogy csodás környezetben megvalósítsa álmai otthonát. Több generáció számára is ideális megoldás, mivel jelenleg is két külön bejárattal rendelkező ingatlan. Az ingatlan per- és tehermentes és rövid időn belül birtokba vehető! Irányár: 349.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 10 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 30 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 16.9 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 36 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11 Igen van zöldudvar/kert
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert
Hall 6.8 Nem Nincs
Fürdő WC-vel 4.8
Kamra 1.3
WC 1.4
Előszoba 4.1
Konyha 6.5
Egyéb 7.1
Hall 10.1 Nem Nincs
Előszoba 2.8
Terasz 43.2
Terasz 37
Közlekedő 5.7
Egyéb 8.9

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely 51 m2-es 4 autónak
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Sorház
Bp II. ker.
Bimbó út

2 000 EUR

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

32 634 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

33 411 000 Ft

Eladó Önálló ház
Kerepes

96 800 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XX. ker.
Pacsirtatelep

54 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József krt.

33 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

26 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Alsórákos

71 990 000 Ft