Eladó Önálló ház Bp II. ker. Fillér utca


Eladó Önálló ház

R429672
380 m²
9
Felújított (4)
utca

ELADÓ újszerű, 5 szintes, panorámás, jelenleg is jövedelmezően üzemelő 6 apartmanból álló APARTMANHÁZ minden felszerelésével és berendezésével. Az APARTMANHÁZ egy önálló kertes házban helyezkedik el, ami 2017-ben magas színvonalon teljes körűen felújításra került, minden szükséges engedéllyel rendelkezik. Az épületben lift, a földszintjén 2 garázs található (amely más funkcióra is átalakítható), valamint 4 privát parkolóhely és tartozik az épülethez. Az apartmanok 2017-ben nyíltak meg, azóta stabil vendégkör alakult ki. 2017-ben megkapta a piacvezető szállásportál vendégértékelési díját, jelenlegi vendégértékelési pontszám 9.5. A nagyméretű erkéllyel vagy terasszal rendelkező 3 db kétszobás és a 3 db egy szobás apartman, mindegyike igényesen berendezett, saját fürdőszobával és jól felszerelt teakonyhával rendelkezik. A szobákban prémium minőségű ágyak, matracok, Smart TV, wifi, légkondicionálás, szobaszéf, található. Az épületben mobiltelefonról vezérelhető riasztó és kamerarendszer, és beléptető rendszer került kiépítésre. Külön iroda helyiség, személyzeti helyiség (mosó-, szárító- és mosogatógéppel), wc mosdó áll rendelkezésre a kiszolgáló személyzet részére. A ház jelen kialakításában kiválóan alkalmas cégek illetve intézmények számára vendégház funkció ellátására is.

Alapadatok

Azonosító R429672
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 365 000 000 Ft
Négyzetméter ár 960 526 Ft
Hely Budapest, II. kerület Fillér utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Rézmál
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-2503
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csalogány utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)249-5876
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 380 m²
Valós 380 m²
Telekterület 450 m²
Belmagasság 300

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1993
Emeletek V.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés ELADÓ újszerű, 5 szintes, panorámás, jelenleg is jövedelmezően üzemelő 6 apartmanból álló APARTMANHÁZ minden felszerelésével és berendezésével. Az APARTMANHÁZ egy önálló kertes házban helyezkedik el, ami 2017-ben magas színvonalon teljes körűen felújításra került, minden szükséges engedéllyel rendelkezik. Az épületben lift, a földszintjén 2 garázs található (amely más funkcióra is átalakítható), valamint 4 privát parkolóhely és tartozik az épülethez. Az apartmanok 2017-ben nyíltak meg, azóta stabil vendégkör alakult ki. 2017-ben megkapta a piacvezető szállásportál vendégértékelési díját, jelenlegi vendégértékelési pontszám 9.5. A nagyméretű erkéllyel vagy terasszal rendelkező 3 db kétszobás és a 3 db egy szobás apartman, mindegyike igényesen berendezett, saját fürdőszobával és jól felszerelt teakonyhával rendelkezik. A szobákban prémium minőségű ágyak, matracok, Smart TV, wifi, légkondicionálás, szobaszéf, található. Az épületben mobiltelefonról vezérelhető riasztó és kamerarendszer, és beléptető rendszer került kiépítésre. Külön iroda helyiség, személyzeti helyiség (mosó-, szárító- és mosogatógéppel), wc mosdó áll rendelkezésre a kiszolgáló személyzet részére. A ház jelen kialakításában kiválóan alkalmas cégek illetve intézmények számára vendégház funkció ellátására is.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 9 (11)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 51.2 Nem van utca keleti
Szoba 45.7 Nem van utca keleti
Szoba 51.3 Nem van utca keleti
Szoba 22.4 Nem Nincs utca ny
Szoba 33.4 Nem van utca ny
Szoba 30.5 Nem van utca k
Egyéb 54.7
Egyéb 11.16
Terasz 8
Raktár 9
Közlekedő 2
Közlekedő 2
Közlekedő 2
Közlekedő 2
Tároló 10
Egyéb 13.5
Egyéb 13.5

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Bérlővan
Riasztóvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XXIII. ker.
Orbánhegy

110 000 000 Ft

szoba

Eladó Önálló ház
Szigetcsép

32 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

109 990 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

95 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

65 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Diószegi Sámuel utca

15 000 000 Ft

Kiadó Raktárépület
Bp IV. ker.
Berni út

300 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Közraktár utca

65 000 000 Ft