Eladó Önálló ház Bp II. ker. Hidegkúti út


Eladó Önálló ház

R435336
475 m²
11
Újszerű (5)
utca

Eladó egy többgenerációs ingatlan csak a CDC INGATLAN KÍNÁLATÁBAN! Duplakertből álló, 4 külön lakásra osztott önálló családi házat kínálok megvételre a II. kerületben, Széphalmon, a Hidegkúti úton. A házba két utca felől is be lehet jutni elektromos kapun keresztül, ahol 3 autó részére fedett parkoló hely biztosított + 3-4 autó számára udvari beállási lehetőség van. Az épület alatt helyezkedik el egy 60 m2-es, közművesített üzlethelyiség is. Klíma, riasztó, öntöző rendszer emeli a komfortérzetet. 3 lakásban minőségi fapadló, a 4. lakásban kő burkolat van. Az első emeleten gránit konyha, fenyő bútor található. Medence, szauna, konditerem...\\r\\n2 erkély,2 terasz és egy 60 nm-es télikert is helyet kapott. Az elektromos hálózat 3 fázisú, éjszakai áram van! Jelenleg az összes lakást bérlők lakják (akik a jövőben esetlegesen szívesen tovább bérelnék az ingatlant).Irányár: 420.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435336
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 420 000 000 Ft
Négyzetméter ár 884 211 Ft
Hely Budapest, II. kerület Hidegkúti út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Széphalom
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 475 m²
Valós 475 m²
Telekterület 1077 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2000
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Eladó egy többgenerációs ingatlan csak a CDC INGATLAN KÍNÁLATÁBAN! Duplakertből álló, 4 külön lakásra osztott önálló családi házat kínálok megvételre a II. kerületben, Széphalmon, a Hidegkúti úton. A házba két utca felől is be lehet jutni elektromos kapun keresztül, ahol 3 autó részére fedett parkoló hely biztosított + 3-4 autó számára udvari beállási lehetőség van. Az épület alatt helyezkedik el egy 60 m2-es, közművesített üzlethelyiség is. Klíma, riasztó, öntöző rendszer emeli a komfortérzetet. 3 lakásban minőségi fapadló, a 4. lakásban kő burkolat van. Az első emeleten gránit konyha, fenyő bútor található. Medence, szauna, konditerem...\\r\\n2 erkély,2 terasz és egy 60 nm-es télikert is helyet kapott. Az elektromos hálózat 3 fázisú, éjszakai áram van! Jelenleg az összes lakást bérlők lakják (akik a jövőben esetlegesen szívesen tovább bérelnék az ingatlant).Irányár: 420.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 11 (11)
Belső szintek 4
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Szaunavan
Medencevan
Fittnessvan
Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

749 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp XIII. ker.
Hegedűs Gyula utca

299 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp XVIII. ker.
Ond vezér

44 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Vonyarcvashegy

199 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Építő utca

35 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

49 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVIII. ker.
Margó Tivadar utca

34 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Víziváros

115 000 000 Ft