Eladó Önálló ház Bp VIII. ker. Benyovszky Móric utca


Eladó Önálló ház

R429772
535 m²
16
Földszint
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Különleges AJÁNLAT! ELADÓ FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ!!! 4 LAKÁS EGY HÁZBAN! VIII. kerületben a Tisztviselő telepen, eladó egy 646 m2-s telken lévő családi ház, mely 450 m2-s, 3 szintes + tetőtér beépítéses. A felújítás során minőségi hidegburkolatok, szaniterek, vezetékek, cseréje megtörtént. A fűtéskorszerűsítés is megvalósult, gáz cirkó kazán, süllyesztett, elegáns padlóradiátorok és padlófűtés gondoskodnak az otthon melegéről. Minden helyiség klimatizált és központi porszívó beépítésére került sor. Alumínium redőnyök, klíma, kamera rendszer kerültek kiépítésre. A földszinten, egy 140 m2-es, kertkapcsolatos teljes körűen felújított luxus minőségű dupla komfortos ingatlan helyezkedik el. Mind esztétikai mind gépészeti felújítás megtörtént. Az emeleten, 2 lakás helyezkedik el egymás mellet, az egyik egy 63 m2-s míg a másik egy 82 m2-s ingatlan. A tetőtérben egy nettó 110 m2-s lakás helyezkedik el, mely 4 szoba egy amerikai konyhás nappali és 2 fürdőszoba helyezkedik el. Ez a lakás is, szintén teljes felújításon esett át. A földszinti lakás a kert felől, a 3 másik lakás zárt lépcsőházból közelíthető meg. A pince 140 m2-s, mely száraz, fél szuterén, utcai bejáratú, üzleti tevékenységre is hasznosítható. Jelenleg is bérlik a másik részét akár raktárnak, is lehet használni. Mindegyik lakásban egyedi víz/gáz/villany órák mérik a fogyasztást. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. A környék elhelyezkedését tekintve frekventált, de mégis nyugodt, csendes. Közel van a belvároshoz, az Üllői út szomszédsága a repteret teszi könnyen elérhetővé. Pár perc séta a Groupama Aréna, közlekedési lehetőségek pedig kiválóak (Metró, buszok, villamos). Jó választás lehet hotelnek, családok részére, cégeknek, rendelőnek, irodának.

Alapadatok

Azonosító R429772
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 330 000 000 Ft
Négyzetméter ár 733 333 Ft
Hely Budapest, VIII. kerület Benyovszky Móric utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Tisztviselőtelep
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)535-6838
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 450 m²
Valós 535 m²
Telekterület 646 m²
Belmagasság 3.6

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1900-2018
Emeletek IV.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés Különleges AJÁNLAT! ELADÓ FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ!!! 4 LAKÁS EGY HÁZBAN! VIII. kerületben a Tisztviselő telepen, eladó egy 646 m2-s telken lévő családi ház, mely 450 m2-s, 3 szintes + tetőtér beépítéses. A felújítás során minőségi hidegburkolatok, szaniterek, vezetékek, cseréje megtörtént. A fűtéskorszerűsítés is megvalósult, gáz cirkó kazán, süllyesztett, elegáns padlóradiátorok és padlófűtés gondoskodnak az otthon melegéről. Minden helyiség klimatizált és központi porszívó beépítésére került sor. Alumínium redőnyök, klíma, kamera rendszer kerültek kiépítésre. A földszinten, egy 140 m2-es, kertkapcsolatos teljes körűen felújított luxus minőségű dupla komfortos ingatlan helyezkedik el. Mind esztétikai mind gépészeti felújítás megtörtént. Az emeleten, 2 lakás helyezkedik el egymás mellet, az egyik egy 63 m2-s míg a másik egy 82 m2-s ingatlan. A tetőtérben egy nettó 110 m2-s lakás helyezkedik el, mely 4 szoba egy amerikai konyhás nappali és 2 fürdőszoba helyezkedik el. Ez a lakás is, szintén teljes felújításon esett át. A földszinti lakás a kert felől, a 3 másik lakás zárt lépcsőházból közelíthető meg. A pince 140 m2-s, mely száraz, fél szuterén, utcai bejáratú, üzleti tevékenységre is hasznosítható. Jelenleg is bérlik a másik részét akár raktárnak, is lehet használni. Mindegyik lakásban egyedi víz/gáz/villany órák mérik a fogyasztást. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. A környék elhelyezkedését tekintve frekventált, de mégis nyugodt, csendes. Közel van a belvároshoz, az Üllői út szomszédsága a repteret teszi könnyen elérhetővé. Pár perc séta a Groupama Aréna, közlekedési lehetőségek pedig kiválóak (Metró, buszok, villamos). Jó választás lehet hotelnek, családok részére, cégeknek, rendelőnek, irodának.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 16 (15)
Belső szintek 4
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Egyéb 80
Egyéb 82
Egyéb 63
Egyéb 140
Pince 140

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Szaunavan
Riasztóvan
Klímavan
Maradandó ingóságok A beépített bútorok.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Iroda
Bp XIV. ker.
Alsórákos

210 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp II. ker.
Hűvösvölgy

1 700 000 EUR

nappali

Eladó Önálló ház
Nagykovácsi
falu

250 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Váchartyán
József Attila utca

295 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Liliom utca

64 990 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp II. ker.
Orsó utca

1 300 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

57 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

84 900 000 Ft