Eladó Önálló ház Bp XI. ker. Albertfalva


Eladó Önálló ház

R435235
170 m²
5
Földszint
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Ide csak költözni kell! Prémium kategóriás luxusingatlant kínálunk megvételre Albertfalva csendes, kertvárosi övezetében. Az ingatlan kívül-belül felújított, két szintes, 5 szobás 34 m2-es terasszal. Kiemelkedően magas minőségű anyagok kerültek beépítésre: Bramac thermo protector hővisszaverő cserepezés, hőszigetelés a házfalakon, háromrétegű ablakok, olasz greslap a teraszon és a járdákon. Lakberendező által megálmodott belső kialakítás, berendezés jellemzi ezt a minden igényt kielégítő ingatlant: egyedileg gyártott bútorok, elektromos redőnyök, klíma berendezés, beépített LED lámpák és rejtett világítás. A kertben egy 28 m2-es lounge pihenő található, elektromos árnyékolóval és zuhanyzóval. A fő épület mellett egy 35 m2-es, új építésű melléképületben jól felszerelt edzőterem került kialakításra, edzőgépekkel és masszázsfotellel. Udvaron autó beállási lehetőség, elektromos töltési lehetőséggel. A ház a képeken látható teljes berendezéssel együtt eladó! Jöjjön el, nézze meg!

Alapadatok

Azonosító R435235
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 219 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 303 571 Ft
Hely Budapest, XI. kerület Albertfalva
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Albertfalva
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-8276
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 168 m²
Valós 170 m²
Telekterület 507 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1955
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Ide csak költözni kell! Prémium kategóriás luxusingatlant kínálunk megvételre Albertfalva csendes, kertvárosi övezetében. Az ingatlan kívül-belül felújított, két szintes, 5 szobás 34 m2-es terasszal. Kiemelkedően magas minőségű anyagok kerültek beépítésre: Bramac thermo protector hővisszaverő cserepezés, hőszigetelés a házfalakon, háromrétegű ablakok, olasz greslap a teraszon és a járdákon. Lakberendező által megálmodott belső kialakítás, berendezés jellemzi ezt a minden igényt kielégítő ingatlant: egyedileg gyártott bútorok, elektromos redőnyök, klíma berendezés, beépített LED lámpák és rejtett világítás. A kertben egy 28 m2-es lounge pihenő található, elektromos árnyékolóval és zuhanyzóval. A fő épület mellett egy 35 m2-es, új építésű melléképületben jól felszerelt edzőterem került kialakításra, edzőgépekkel és masszázsfotellel. Udvaron autó beállási lehetőség, elektromos töltési lehetőséggel. A ház a képeken látható teljes berendezéssel együtt eladó! Jöjjön el, nézze meg!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 29 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Fürdő 5
WC 2
Előszoba 6
Közlekedő 6
Fürdő WC-vel 6
Terasz 34

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok minden bútor

További információk

Parkolóhely udvari gépbeálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Egyetem tér

3 100 EUR

Eladó Önálló ház
Érd
Zámori út

104 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Párkány utca

236 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Remetekertváros

169 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Érd
Vereckei utca

73 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Eötvös utca

61 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Szentkirályi utca

83 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd
Szigetvári utca

73 500 000 Ft