Eladó Önálló ház Bp XII. ker. Széchenyi-hegy


Eladó Önálló ház

R427190
800 m²
18
Újépítésű (u)
zöldudvar/kert

12. kerületben a Szabadság-hegy déli oldalán eladó ez az újépítésű,utcafrontra épült 800 nm alapterületű + nagyméretű teraszos háromlakásos, hívóliftes villaépület, amiben szintenként egy - egy nagy teraszos lakás van, az alagsori szinten pedig hangszigetelt, padlófűtéses szabadidőtér, ami próbateremnek, hangstúdiónak is alkalmas. A lakások 3 m belmagasságúak, nappali + 2, illetve 3 hálószobásak, duplakomfortosak. van 2 db 30 nm-es garzonlakás is. A tetőtéri lakás kivételével a lakásokhoz 40., illetve 80 nm-es teraszok tartozik. A lakások albetétesítettek. A telek másik végében épült ház , amiben két, kertkapcsolatos nagyobb és a 2 kisebb lakás van- külön is megvásárolható. Ennek eladási ára 399 M Forint. A két épület együttes eladása esetén az eladási ár 540 M Forint. A két épület jogilag, fizikailag és közműveiben is teljesen szeparált. Minden szint gépészete önálló, külön fogyasztásmérőkkel, saját melegvíztárolós gázkazánnal. A gépészet a lakásokon kívül, külön kazánházban működik. Az épületek A+ energiaosztályú tanúsítvánnyal és kiváló szigeteléssel rendelkeznek. A telek lejtős, teraszokkal tagolt. Parkolás az utcaszinttel egyszintben levő fűtött garázsban 4 autóval és a fedett szabadtéri beállókban 10 gépkocsival lehetséges A garázs a lépcsőházból liften is megközelíthető. Ajánlom akár többgenerációs családnak, vagy céges vállalkozásnak, klinika számára, de befektetési céllal is remek befektetés.

Alapadatok

Azonosító R427190
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 399 000 000 Ft
Négyzetméter ár 498 750 Ft
Hely Budapest, XII. kerület Széchenyi-hegy
Városrész Széchenyi-hegy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)915-5685
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Zuglói iroda
Telefonszám (iroda) (1)781-2331
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 800 m²
Valós 800 m²
Telekterület 2528 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség megjegyzés egyelőre nincs

Épület

Épült 2015
Emeletek III.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés 12. kerületben a Szabadság-hegy déli oldalán eladó ez az újépítésű,utcafrontra épült 800 nm alapterületű + nagyméretű teraszos háromlakásos, hívóliftes villaépület, amiben szintenként egy - egy nagy teraszos lakás van, az alagsori szinten pedig hangszigetelt, padlófűtéses szabadidőtér, ami próbateremnek, hangstúdiónak is alkalmas. A lakások 3 m belmagasságúak, nappali + 2, illetve 3 hálószobásak, duplakomfortosak. van 2 db 30 nm-es garzonlakás is. A tetőtéri lakás kivételével a lakásokhoz 40., illetve 80 nm-es teraszok tartozik. A lakások albetétesítettek. A telek másik végében épült ház , amiben két, kertkapcsolatos nagyobb és a 2 kisebb lakás van- külön is megvásárolható. Ennek eladási ára 399 M Forint. A két épület együttes eladása esetén az eladási ár 540 M Forint. A két épület jogilag, fizikailag és közműveiben is teljesen szeparált. Minden szint gépészete önálló, külön fogyasztásmérőkkel, saját melegvíztárolós gázkazánnal. A gépészet a lakásokon kívül, külön kazánházban működik. Az épületek A+ energiaosztályú tanúsítvánnyal és kiváló szigeteléssel rendelkeznek. A telek lejtős, teraszokkal tagolt. Parkolás az utcaszinttel egyszintben levő fűtött garázsban 4 autóval és a fedett szabadtéri beállókban 10 gépkocsival lehetséges A garázs a lépcsőházból liften is megközelíthető. Ajánlom akár többgenerációs családnak, vagy céges vállalkozásnak, klinika számára, de befektetési céllal is remek befektetés.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 18 (18)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 200 Nem Nincs
Szoba 200 Nem Nincs
Szoba 200 Nem Nincs
Egyéb 200
Terasz 80
Terasz 80
Szoba 30 Nem Nincs
Szoba 30 Nem Nincs
Terasz 40
Terasz 80

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Fittnessvan
Kertisütővan
Riasztóvan
Közös kertvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs és fedett felszíni beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Dabas

3 000 000 Ft

vasbódé a telken

Eladó Telek
Mogyoród
Szántó utca

10 500 000 Ft

Eladó Telek
Dunakeszi

59 000 000 Ft

Eladó Telek
Budakalász

21 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Istvántelek

47 900 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre
Pismány

41 900 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre
Pismány

47 600 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre
Belváros

37 900 000 Ft