Eladó Önálló ház Bp XIX. ker. Kispest


Eladó Önálló ház

R435290
120 m²
5
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

XIX. Kispesten, családiházas környezetben, 2012-ben a mai kor igényeinek megfelelően épült, 120 nm-es, amerikai konyhás nappalival, étkezővel, 4 hálószobával rendelkező igényes ház eladó. Az épület energiatakarékos, külső szigeteléssel és hangszigetelt ablakokkal épült. Fűtési rendszer rézcsővel lett kiépítve. Bár forgalmas út mentén helyezkedik el, az épület az udvar felé terjeszkedő. Az utcai bejárat, ami előtt hangulatos előkert található, viszonylag keskeny. Az is inkább eredetilg egy üzlethelységnek lett kialakítva. Így a ház két bejárattal rendelkezik. Minden helyiség a folyósóról külön nyílik, beleértve a fürdőszobákat, kamrát és a 4 szobát. A szobák mindegyike világos, otthonos, csendes. Egyik fürdő zuhanyzós, a másik nagyméretű kádas. A konyha igényes, gépesített. Tárolásra Külön kamra helyiség lett kialakítva. A telek hátsó részén műhely, aknás nagyméretű garázzsal, amihez iroda-szoba, illetve mosdó helyiség is kiépítésre került. A műhely előtt 4-5 autó parkolására alkalmas hely van, valamint a bejárat a ház mellet ennek megfelelően széles. A műhely és a ház kialakítása miatt, illetve a kedvező egyéni zárt parkolás miatt akár irodának, rendelőnek, vagy ipari tevékenységre is kiválóan alkalmas. Az udvar végig színes viacolor burkolatú, alatta széles beton réteg, így óvva a burkolatot az autók igénybevételétől. A ház betonfödémes, akár további emelettel is bővíthető. Nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, energiatakarékos megoldásban gondolkodóknak előnyös otthon. Akár jelen állapotában is azonnal bírtokba vehető. Az ingatlan lokációja kiváló, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető.

Alapadatok

Azonosító R435290
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 96 000 000 Ft
Négyzetméter ár 800 000 Ft
Hely Budapest, XIX. kerület Kispest
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Kispest
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)545-1167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 120 m²
Valós 120 m²
Telekterület 444 m²
Belmagasság 260

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 2012
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés XIX. Kispesten, családiházas környezetben, 2012-ben a mai kor igényeinek megfelelően épült, 120 nm-es, amerikai konyhás nappalival, étkezővel, 4 hálószobával rendelkező igényes ház eladó. Az épület energiatakarékos, külső szigeteléssel és hangszigetelt ablakokkal épült. Fűtési rendszer rézcsővel lett kiépítve. Bár forgalmas út mentén helyezkedik el, az épület az udvar felé terjeszkedő. Az utcai bejárat, ami előtt hangulatos előkert található, viszonylag keskeny. Az is inkább eredetilg egy üzlethelységnek lett kialakítva. Így a ház két bejárattal rendelkezik. Minden helyiség a folyósóról külön nyílik, beleértve a fürdőszobákat, kamrát és a 4 szobát. A szobák mindegyike világos, otthonos, csendes. Egyik fürdő zuhanyzós, a másik nagyméretű kádas. A konyha igényes, gépesített. Tárolásra Külön kamra helyiség lett kialakítva. A telek hátsó részén műhely, aknás nagyméretű garázzsal, amihez iroda-szoba, illetve mosdó helyiség is kiépítésre került. A műhely előtt 4-5 autó parkolására alkalmas hely van, valamint a bejárat a ház mellet ennek megfelelően széles. A műhely és a ház kialakítása miatt, illetve a kedvező egyéni zárt parkolás miatt akár irodának, rendelőnek, vagy ipari tevékenységre is kiválóan alkalmas. Az udvar végig színes viacolor burkolatú, alatta széles beton réteg, így óvva a burkolatot az autók igénybevételétől. A ház betonfödémes, akár további emelettel is bővíthető. Nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, energiatakarékos megoldásban gondolkodóknak előnyös otthon. Akár jelen állapotában is azonnal bírtokba vehető. Az ingatlan lokációja kiváló, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20.5 Nem Nincs zöldudvar/kert DNY
Szoba 11.4 Nem van utca DK
Szoba 12.5 Nem van udvar DNY
Szoba 12.45 Nem van udvar DNY
Amerikai konyha étkezővel 5.5
Szoba 12.5 Nem van ÉNY
Közlekedő 12.5
Fürdő WC-vel 8.8
Fürdő WC-vel 4.3
WC 3
Kamra 3.44

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Maradandó ingóságok konyha bútor

További információk

Parkolóhely 4-5 autónak felszíni beálló
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Ikerház
Pomáz

85 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Pomáz

85 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kispest

79 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Boldogtanya

125 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébetváros, Nagykörúton kívül

53 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Donáti utca

129 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Szentkirályi utca

87 500 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Jókai tér

131 350 000 Ft