Eladó Önálló ház Bp XIX. ker. Nádasdy utca


Eladó Önálló ház

R419447
150 m²
6
Jó (3)
udvar

A XIX. kerületben eladó egy 432m2-es telken egy két szintes, 150m2-es, 6 szobás családi ház. Földszinten található helységek: két szoba, hall, fürdőszoba, WC, konyha + étkező, kamra, terasz. Az emeleten: négy szoba, fürdőszoba WC-vel. Az ingatlan alápincézett ahol helyet kapott egy vegyes tüzelésű kazán, ami biztosítja az ingatlan fűtését továbbá az emeleten padló fűtés is kialakításra került. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Gáz csonk a ház előtt, tehát bármikor bevezethető. A kertben egy dupla beállású garázs, tároló, kamra, medence és egy halastó található. Az ingatlan utcafronti részén egy műhely is található ami akár üzleti tevékenységre is alkalmas. Az utcán egy a házba bekötött kamera szolgál rálátást a kapura és a csengő is kamerával felszerelt. Régen volt riasztó is beszerelve, rendelkezésre áll a riasztóhoz tartozó sziréna csak be kell kötni. A közlekedés kiváló: A 194-es és a 199-es busz 1 perc, a 68-as, 54-es és az 55-ös busz 5 perc sétára találhatóak meg. A közelben iskolák és boltok érhetőek el. Akár hétvégén is mutatjuk!

Alapadatok

Azonosító R419447
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 36 490 000 Ft
Négyzetméter ár 243 267 Ft
Hely Budapest, XIX. kerület Nádasdy utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Kispest
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (20)313-3292
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Bokréta Iroda
Telefonszám (iroda) (1)485-2061
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 150 m²
Valós 150 m²
Telekterület 432 m²
Belmagasság 320

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes
Közös költség megjegyzés Nincs, mert önálló ház.

Épület

Épült 1935
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés A XIX. kerületben eladó egy 432m2-es telken egy két szintes, 150m2-es, 6 szobás családi ház. Földszinten található helységek: két szoba, hall, fürdőszoba, WC, konyha + étkező, kamra, terasz. Az emeleten: négy szoba, fürdőszoba WC-vel. Az ingatlan alápincézett ahol helyet kapott egy vegyes tüzelésű kazán, ami biztosítja az ingatlan fűtését továbbá az emeleten padló fűtés is kialakításra került. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Gáz csonk a ház előtt, tehát bármikor bevezethető. A kertben egy dupla beállású garázs, tároló, kamra, medence és egy halastó található. Az ingatlan utcafronti részén egy műhely is található ami akár üzleti tevékenységre is alkalmas. Az utcán egy a házba bekötött kamera szolgál rálátást a kapura és a csengő is kamerával felszerelt. Régen volt riasztó is beszerelve, rendelkezésre áll a riasztóhoz tartozó sziréna csak be kell kötni. A közlekedés kiváló: A 194-es és a 199-es busz 1 perc, a 68-as, 54-es és az 55-ös busz 5 perc sétára találhatóak meg. A közelben iskolák és boltok érhetőek el. Akár hétvégén is mutatjuk!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (6)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12.1 Nem van utca
Szoba 16.6 Nem van utca
Szoba 9 Nem van utca
Szoba 8 Nem Nincs utca
Szoba 32.8 Nem van udvar
WC 1.2
Hall 12.5 Nem Nincs
Előszoba 2.9
Fürdő WC-vel 4.6
Amerikai konyha étkezővel 11.9
Kamra 1.9
Terasz 8.7
Pince 21.7

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Medencevan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Beépített szekrények.

További információk

Parkolóhely 2 kocsinak fedett beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Domaszék
Tanya

13 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Miskolci utca

109 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Újhartyán

19 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Tapolca

25 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.