Eladó Önálló ház Bp XVI. ker. Árpádföld


Eladó Önálló ház

R432522
200 m²
9
Felújított (4)
zöldudvar/kert

XVI. kerületben, Árpád-földön, kertes házas övezetben, csendes mellékutcában családi ház vállalkozással is eladó. Az ingatlan kétszintes, melynek alsó szintjén vállalkozást, raktárt, műhelyt, üzemet vagy apartmanokat is ki lehet alakítani. Aminek megálmodja, arra használja. A ház alatt pince is található. Kiépített kamera és riasztórendszer, elektromos kapu van. Az alsó szinten műanyag nyílászárók, a felsőn fa nyílászárók vannak. A felső szinten igényesen kialakított és berendezett 1 + 3 félszoba, amerikai konyha étkezővel, külön fürdő zuhanyzóval és wc található. A lakás dupla légkondicionálóval, rolóval, szúnyoghálóval felszerelt. A fűtés és meleg víz gázcirkóról megoldott, de vízteres kandallóval is lehet fűteni. FONTOS: Az Ingatlan földszinti részén jelenleg is érvényes-telephely engedélyes tevékenység üzemel! 57/2013. (II. 27.) Korm. rendelet, a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól tájékozódhat.Tömegközlekedéssel az Örs vezér tere 20 perc. Közelben óvoda, iskola, közért, pékség található.

Alapadatok

Azonosító R432522
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 99 000 000 Ft
Négyzetméter ár 550 000 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Árpádföld
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Árpádföld
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)931-5506
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 180 m²
Valós 200 m²
Telekterület 500 m²
Belmagasság 270

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1970-2010
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés XVI. kerületben, Árpád-földön, kertes házas övezetben, csendes mellékutcában családi ház vállalkozással is eladó. Az ingatlan kétszintes, melynek alsó szintjén vállalkozást, raktárt, műhelyt, üzemet vagy apartmanokat is ki lehet alakítani. Aminek megálmodja, arra használja. A ház alatt pince is található. Kiépített kamera és riasztórendszer, elektromos kapu van. Az alsó szinten műanyag nyílászárók, a felsőn fa nyílászárók vannak. A felső szinten igényesen kialakított és berendezett 1 + 3 félszoba, amerikai konyha étkezővel, külön fürdő zuhanyzóval és wc található. A lakás dupla légkondicionálóval, rolóval, szúnyoghálóval felszerelt. A fűtés és meleg víz gázcirkóról megoldott, de vízteres kandallóval is lehet fűteni. FONTOS: Az Ingatlan földszinti részén jelenleg is érvényes-telephely engedélyes tevékenység üzemel! 57/2013. (II. 27.) Korm. rendelet, a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól tájékozódhat.Tömegközlekedéssel az Örs vezér tere 20 perc. Közelben óvoda, iskola, közért, pékség található.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 9 (9)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 21 Nem van zöldudvar/kert É-NY
Szoba 9.5 Igen Nincs zöldudvar/kert É
Szoba 5.8 Igen Nincs zöldudvar/kert NY
Szoba 5.8 Igen Nincs zöldudvar/kert NY
Amerikai konyha étkezővel 23
Fürdő 8.5
WC 2.1
Előszoba 5.7
Egyéb 26.63
Egyéb 9.99
Közlekedő 5.1
Egyéb 4.5
Fürdő 2.28
WC 1.2
Egyéb 4.58
Egyéb 32.43

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok megbeszélés szerint

További információk

Parkolóhely a területen kb: 10 szgk. részére
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

140 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Lesenceistvánd

56 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Sümeg

65 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp II. ker.
Pesthidegkút - Ófalu

71 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Monorierdő

40 000 000 Ft

Eladó Lakás
Monorierdő

44 200 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XIII. ker.
Róbert Károly körút

150 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XX. ker.
Átlós utca

64 900 000 Ft