Eladó Önálló ház Bp XVI. ker. Árpádföld


Eladó Önálló ház

R434792
420 m²
7
Jó (3)
zöldudvar/kert

Eladó a 16.kerületben, Árpádföld, a Szlovák út közelében egy kétgenerációs családi ház külön bejárattal, műhellyel, garázzsal. A családi ház tágas terekkel, jól használható pincével, gyönyörű teraszokkal rendelkezik. A telek területe 842 négyzetméter. A ház két részletben épült, a jobb oldali rész 1975-ben, míg a bal oldali hozzáépítés 2006-ban történt. A szigetelt ház egységes képet mutat kívülről. A tető jó állapotban van. A ház jobb oldalának helyiséglistája: Földszint – előszoba, fürdő, wc, étkező, konyha, kamra, nappali, terasz. Burkolatok: nappaliban parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat. Emelet – 3 szoba, terasz, előtér, fürdőszoba jakuzzival. Burkolatok: szobában parketta, többi helyiségben hideg burkolatok. Extrák: betörésvédelem (mozgásérzékelők, riasztó), redőnyök, szúnyoghálók, emeleti szobákban klíma. Fűtés gázkazán. Hasznos alapterülete 132 négyzetméter, és a két nagyméretű terasz 33,6 nm. Ház bal oldalának helyiséglistája: Alsó szinten található a nagyméretű, aknás, teherautóra is méretezett műhely, amely telepengedéllyel is rendelkezik, mérete 139 négyzetméter, ez alatt húzódik az 50 nm alapterületű pince. A lakás az emeleten helyezkedik el, hasznos alapterülete 130 négyzetméter, ehhez tartozik még egy gyönyörű 21 négyzetméteres terasz. Helyiséglista: hatalmas, egyterű előtér, amiből a konyhával egybenyitott nappali nyílik. A helytakarékosság miatt a teraszra tolóajtón keresztül jutunk. A gardróbszoba is az előtérből nyílik. A fürdőszoba wc-vel felszerelt, kád és zuhanykabin is található benne. Két különálló nagyszoba is található az emeleten. A lakás műszaki és esztétikai állapota is kitűnő, igényesen kialakított, a szobákban gázfűtés, a többi hidegburkolattal ellátott helyiségben pedig padlófűtés teszi komfortosabbá a lakást. A tetőtérre, mely 90 négyzetméter, rendelkezésre állnak a tervek, ennek a megvalósítása az új tulajdonosra vár. A ház összes hasznos alapterülete 480nm a tetőtérrel együtt.

Alapadatok

Azonosító R434792
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 215 000 000 Ft
Négyzetméter ár 551 282 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Árpádföld
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Árpádföld
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)506-5353
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 390 m²
Valós 420 m²
Telekterület 842 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1975-2006
Emeletek II.
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Eladó a 16.kerületben, Árpádföld, a Szlovák út közelében egy kétgenerációs családi ház külön bejárattal, műhellyel, garázzsal. A családi ház tágas terekkel, jól használható pincével, gyönyörű teraszokkal rendelkezik. A telek területe 842 négyzetméter. A ház két részletben épült, a jobb oldali rész 1975-ben, míg a bal oldali hozzáépítés 2006-ban történt. A szigetelt ház egységes képet mutat kívülről. A tető jó állapotban van. A ház jobb oldalának helyiséglistája: Földszint – előszoba, fürdő, wc, étkező, konyha, kamra, nappali, terasz. Burkolatok: nappaliban parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat. Emelet – 3 szoba, terasz, előtér, fürdőszoba jakuzzival. Burkolatok: szobában parketta, többi helyiségben hideg burkolatok. Extrák: betörésvédelem (mozgásérzékelők, riasztó), redőnyök, szúnyoghálók, emeleti szobákban klíma. Fűtés gázkazán. Hasznos alapterülete 132 négyzetméter, és a két nagyméretű terasz 33,6 nm. Ház bal oldalának helyiséglistája: Alsó szinten található a nagyméretű, aknás, teherautóra is méretezett műhely, amely telepengedéllyel is rendelkezik, mérete 139 négyzetméter, ez alatt húzódik az 50 nm alapterületű pince. A lakás az emeleten helyezkedik el, hasznos alapterülete 130 négyzetméter, ehhez tartozik még egy gyönyörű 21 négyzetméteres terasz. Helyiséglista: hatalmas, egyterű előtér, amiből a konyhával egybenyitott nappali nyílik. A helytakarékosság miatt a teraszra tolóajtón keresztül jutunk. A gardróbszoba is az előtérből nyílik. A fürdőszoba wc-vel felszerelt, kád és zuhanykabin is található benne. Két különálló nagyszoba is található az emeleten. A lakás műszaki és esztétikai állapota is kitűnő, igényesen kialakított, a szobákban gázfűtés, a többi hidegburkolattal ellátott helyiségben pedig padlófűtés teszi komfortosabbá a lakást. A tetőtérre, mely 90 négyzetméter, rendelkezésre állnak a tervek, ennek a megvalósítása az új tulajdonosra vár. A ház összes hasznos alapterülete 480nm a tetőtérrel együtt.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 7 (10)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 43 Nem van zöldudvar/kert K
Szoba 36 Nem van zöldudvar/kert K
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert K
Szoba 23 Nem van utca Ny
Szoba 20 Nem van utca Ny
Szoba 12 Nem van utca Ny
Szoba 12 Nem van utca Ny
Erkély / Loggia 20
Kamra 4
Tároló 3
Előszoba 24
Pince 25
Fürdő WC-vel 13
Egyéb 160
Fürdő WC-vel 3
Előszoba 13
Egyéb 13
Konyha 7
Terasz 23
Fürdő 7

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Kertisütővan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs 22nm
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Szentendre
Szarvashegy

390 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

95 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp II. ker.
Erzsébetliget

435 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Vonyarcvashegy

135 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Táborfalva

74 900 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Baross utca

140 000 Ft

Eladó Önálló ház
Kunadacs

21 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Lipótváros

119 000 000 Ft