Eladó Önálló ház Bp XVI. ker. Budapesti út


Eladó Önálló ház

R435504
268 m²
4
Jó (3)
zöldudvar/kert

XVI. kerületben, Árpádföldön, az Európa lakópark szomszédságában, szép környezetben eladó egy 687 m2-es, optimális alakú telken (utcafront 23 méter) lévő, 268 m2-es, szép, zavartalan kilátással rendelkező, 3 szintes, 5 szobás, jó állapotú és elrendezésű, napfényes, ALACSONY FENNTARTÁSÚ, tehermentes, körbejárható önálló családi ház! A garázsszint (földszint) kiválóan alkalmas üzleti tevékenység kialakítására is! A ház állapota nagyon jó! Néhány paraméter: Bramac tetőcserép, minden fronti nyílászáró új, műanyag, hővédő thermo üvegezéssel elátott, villanyhálózat rézvezetékkel, korszerűsített fűtésrendszer, magas minőségű, alacsony fogyasztású, Remeha kondenzációs kazán 300 literes meleg víz tárolóval, (igény esetén vegyestüzelésű kazán is használható), napkollektor, a kertben automata öntözőrendszer. Az ingatlan belső tere közepes állapotúnak mondható, korszerűsítést igényel! A földszinten 1 autó beállására alkalmas garázs és 3 tárolószoba van, mely akár üzleti tevékenység kialakítására is alkalmas! A hely közlekedése és ellátottsága egyaránt kitűnő! A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, stb. található. Erdő, patak, játszótér, buszmegálló rövid sétatávolságra. Az ingatlan rendkívül rugalmasan megtekinthető! Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megnézni, a megadott számon rugalmasan elér! Ha csupán felkeltette érdeklődését, hívjon nyugodtan, szívesen megmutatom Önnek az ingatlant. Irányár: 135 M Ft.

Alapadatok

Azonosító R435504
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 135 000 000 Ft
Négyzetméter ár 503 731 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Budapesti út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Árpádföld
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0086
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 268 m²
Valós 268 m²
Telekterület 687 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1983
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés XVI. kerületben, Árpádföldön, az Európa lakópark szomszédságában, szép környezetben eladó egy 687 m2-es, optimális alakú telken (utcafront 23 méter) lévő, 268 m2-es, szép, zavartalan kilátással rendelkező, 3 szintes, 5 szobás, jó állapotú és elrendezésű, napfényes, ALACSONY FENNTARTÁSÚ, tehermentes, körbejárható önálló családi ház! A garázsszint (földszint) kiválóan alkalmas üzleti tevékenység kialakítására is! A ház állapota nagyon jó! Néhány paraméter: Bramac tetőcserép, minden fronti nyílászáró új, műanyag, hővédő thermo üvegezéssel elátott, villanyhálózat rézvezetékkel, korszerűsített fűtésrendszer, magas minőségű, alacsony fogyasztású, Remeha kondenzációs kazán 300 literes meleg víz tárolóval, (igény esetén vegyestüzelésű kazán is használható), napkollektor, a kertben automata öntözőrendszer. Az ingatlan belső tere közepes állapotúnak mondható, korszerűsítést igényel! A földszinten 1 autó beállására alkalmas garázs és 3 tárolószoba van, mely akár üzleti tevékenység kialakítására is alkalmas! A hely közlekedése és ellátottsága egyaránt kitűnő! A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, stb. található. Erdő, patak, játszótér, buszmegálló rövid sétatávolságra. Az ingatlan rendkívül rugalmasan megtekinthető! Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megnézni, a megadott számon rugalmasan elér! Ha csupán felkeltette érdeklődését, hívjon nyugodtan, szívesen megmutatom Önnek az ingatlant. Irányár: 135 M Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (5)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 31.3 Nem van zöldudvar/kert Dél-Nyugat
Szoba 12.1 Nem van zöldudvar/kert Észak-Nyugat
Szoba 23.9 Nem van zöldudvar/kert Dél-Nyugat
Szoba 23.9 Nem van zöldudvar/kert Észak-Kelet
Hall 19.5 Nem Nincs
Hall 23.3 Nem Nincs
Konyha 17
Kamra 3.4
Fürdő 5.7
Fürdő 5.7
WC 1.6
WC 5.7
Terasz 13.8
Egyéb 29.5
Egyéb 29.5
Raktár 65.7

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs a földszinten 1 gépkocsi számára és udvari beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Ladánybene

50 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Duna korzó

180 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Bükköspark

339 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

123 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Wlassics Gyula utca

64 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Lehel utca

49 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Wesselényi utca

100 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton kívül

85 000 000 Ft