Eladó Önálló ház Bp XVI. ker. Timur utca


Eladó Önálló ház

R435496
120 m²
4
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

ÁRPÁDFÖLDÖN 3 LAKÁSSÁ ALAKÍTOTT, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ! XVI. kerületben, Árpádföldön, a Timur utcában eladó egy 120 m2-es, 3 külön lakássá alakított önálló családi ház. A telek mérete 1137 m2, mely gondozott, termő gyümölcsfákkal tarkított, a kert locsolása fúrt kúttal megoldott. A ház fűtését gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A társasházi besorolású gázfelhasználást az ingatlan \'megkapta\' így a gázfogyasztás a \'rezsi-csökkentett áron\' történik, de igény esetén a vegyes tüzelésű kazánnal- fával is fűthető az ingatlan. A tető 6 évvel ezelőtt lett cserélve, a két első házrész pedig szigetelést kapott. Az ingatlan belső része korszerűsítést igényel. A házhoz garázs is tartozik. A környék ellátottsága kiváló, a közvetlen közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő. Az Örs vezér tere BKV-val is negyed óra alatt megközelíthető. Az ingatlan több generáció összeköltözésére, de vállalkozásra is nagyon jó választás.

Alapadatok

Azonosító R435496
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 84 900 000 Ft
Négyzetméter ár 707 500 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Timur utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Árpádföld
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 120 m²
Valós 120 m²
Telekterület 1137 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés kazán
Fény

Épület

Emeletek I.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés ÁRPÁDFÖLDÖN 3 LAKÁSSÁ ALAKÍTOTT, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ! XVI. kerületben, Árpádföldön, a Timur utcában eladó egy 120 m2-es, 3 külön lakássá alakított önálló családi ház. A telek mérete 1137 m2, mely gondozott, termő gyümölcsfákkal tarkított, a kert locsolása fúrt kúttal megoldott. A ház fűtését gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A társasházi besorolású gázfelhasználást az ingatlan \'megkapta\' így a gázfogyasztás a \'rezsi-csökkentett áron\' történik, de igény esetén a vegyes tüzelésű kazánnal- fával is fűthető az ingatlan. A tető 6 évvel ezelőtt lett cserélve, a két első házrész pedig szigetelést kapott. Az ingatlan belső része korszerűsítést igényel. A házhoz garázs is tartozik. A környék ellátottsága kiváló, a közvetlen közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő. Az Örs vezér tere BKV-val is negyed óra alatt megközelíthető. Az ingatlan több generáció összeköltözésére, de vállalkozásra is nagyon jó választás.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem Nincs zöldudvar/kert É-NY
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert É-NY
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert D-NY
Szoba 14 Nem van zöldudvar/kert D-K
Konyha 8
Kamra 2
WC 2
Előszoba 2.5
Konyha 10
Fürdő WC-vel 8
Előszoba 6
Konyha 6
Fürdő WC-vel 5
Pince 10

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs 1 autó részére
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Telepes utca

94 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Bajcsy Zsilinszky utca

555 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Gellérthegy

299 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VI. ker.
Andrássy út

2 700 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

59 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

90 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

105 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

97 000 Ft