Eladó Önálló ház Bp XVI. ker. Kisszentmihály


Eladó Önálló ház

R434869
233 m²
5
Újszerű (5)
utca

XVI. kerületben, Rákosszentmihály csendes, kertvárosi részen ELADÓ egy 2000-ben épült, 752 m2-es telken lévő, 1 szintes, 233 m2-es, igényes családi ház (felső szint: 133 m2, alsó szint: 100 m2). Az ingatlan 5 szobás, teljes körűen és igényesen felújított, cirkófűtéses. A ház jelenleg lakatlan, így a teljes belső átalakításnak és felújításnak köszönhetően, „új”! A lakótérben minőségi anyagokból, egyedi stílusban kialakított, tágas nappali, étkező és konyha (kamra) várja a család együttes kényelmét. A szobák a zavartalan pihenés érdekében külön folyosóról nyílnak, amely egy ajtóval elzárható a közös életterektől. A padlófűtés mellett Edilkamin légkeveréses kandalló került beépítésre, amely minden szobában, fürdőszobában és egyéb helyiségekben segíti a komfortérzetet a pihenésre szánt időben. A nappaliból nyíló rész dolgozónak, pihenőszobának, étkezőnek, jakuzzinak, vagy igény szerint bármilyen funkciót betöltő helyiségként szolgálhat. A „plusz 1 szoba” falát egy eltolható üvegajtó képezi, amely egybenyitható a terasszal, így „szabadban vagyunk” érzetét kelti a friss levegő a fák és virágok illatával. A nappalit elválasztó falban kialakított rész, egy hatalmas akvárium, vízfal, könyvespolc, szobor, 3D vagy bármilyen belső díszítő elem, tárgy elhelyezését teszi lehetővé, amely együttesen csodálatos természetközeli teret biztosít bármely tevékenységhez. A belső színvilág natúr, így a berendezések bármilyen színnel kombinálhatók. Az esti órák hangulatát különböző típusú, energiatakarékos led világítás, színekben és erősségekben állítható, kellemes, nyugtató hatást keltő fényei segítik. A komfortérzet növelése érdekében kamerák, riasztó, klíma, házimozi vezeték kiépítés, elektromos alumínium redőnyök, fém szúnyoghálók és okos ház rendszer (előkészítve) segíti életünket a házon belül. Amennyiben nagy a család, az alsó szinten ablakokkal ellátott nagyméretű szoba, fürdőszoba és előtér egy külön lakrészt tesz lehetővé radiátorfűtéssel, de bármilyen lehetőség nyitva áll (gyerekeknek játszószoba, házimozi szoba, edzőszoba, gardróbszoba, egyéb.) a felhasználást illetően. Az alsó szintet egy ajtó választja el a duplagarázstól és az abból nyíló helyiségtől, amely alkalmas szolárium, szauna üzemeltetéséhez a 380V-tal rendelkező áramellátása miatt, de kisebb műhelynek, raktárnak, vagy egyéb tevékenységhez is használható. Ez a kertes ház egy lehetőség a városon belül, hogy több időt tölthessünk a szabadban a családdal, barátokkal és élvezzük annak pihentető, föltöltő erejét, akár csak pár alkalommal használva a grillsütőt a kertben. A természet szépségének megőrzéséről az automata öntözőrendszer gondoskodik, így élvezhetjük az örökzöld tujákat, a szezonális virágokat, növényeket és fákat, valamint egy kis tavat, amelyben az aranyhalak várják a kívánságokat.

Alapadatok

Azonosító R434869
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 200 000 000 Ft
Négyzetméter ár 858 369 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Kisszentmihály
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Kisszentmihály
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 233 m²
Valós 233 m²
Telekterület 736 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2000
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés XVI. kerületben, Rákosszentmihály csendes, kertvárosi részen ELADÓ egy 2000-ben épült, 752 m2-es telken lévő, 1 szintes, 233 m2-es, igényes családi ház (felső szint: 133 m2, alsó szint: 100 m2). Az ingatlan 5 szobás, teljes körűen és igényesen felújított, cirkófűtéses. A ház jelenleg lakatlan, így a teljes belső átalakításnak és felújításnak köszönhetően, „új”! A lakótérben minőségi anyagokból, egyedi stílusban kialakított, tágas nappali, étkező és konyha (kamra) várja a család együttes kényelmét. A szobák a zavartalan pihenés érdekében külön folyosóról nyílnak, amely egy ajtóval elzárható a közös életterektől. A padlófűtés mellett Edilkamin légkeveréses kandalló került beépítésre, amely minden szobában, fürdőszobában és egyéb helyiségekben segíti a komfortérzetet a pihenésre szánt időben. A nappaliból nyíló rész dolgozónak, pihenőszobának, étkezőnek, jakuzzinak, vagy igény szerint bármilyen funkciót betöltő helyiségként szolgálhat. A „plusz 1 szoba” falát egy eltolható üvegajtó képezi, amely egybenyitható a terasszal, így „szabadban vagyunk” érzetét kelti a friss levegő a fák és virágok illatával. A nappalit elválasztó falban kialakított rész, egy hatalmas akvárium, vízfal, könyvespolc, szobor, 3D vagy bármilyen belső díszítő elem, tárgy elhelyezését teszi lehetővé, amely együttesen csodálatos természetközeli teret biztosít bármely tevékenységhez. A belső színvilág natúr, így a berendezések bármilyen színnel kombinálhatók. Az esti órák hangulatát különböző típusú, energiatakarékos led világítás, színekben és erősségekben állítható, kellemes, nyugtató hatást keltő fényei segítik. A komfortérzet növelése érdekében kamerák, riasztó, klíma, házimozi vezeték kiépítés, elektromos alumínium redőnyök, fém szúnyoghálók és okos ház rendszer (előkészítve) segíti életünket a házon belül. Amennyiben nagy a család, az alsó szinten ablakokkal ellátott nagyméretű szoba, fürdőszoba és előtér egy külön lakrészt tesz lehetővé radiátorfűtéssel, de bármilyen lehetőség nyitva áll (gyerekeknek játszószoba, házimozi szoba, edzőszoba, gardróbszoba, egyéb.) a felhasználást illetően. Az alsó szintet egy ajtó választja el a duplagarázstól és az abból nyíló helyiségtől, amely alkalmas szolárium, szauna üzemeltetéséhez a 380V-tal rendelkező áramellátása miatt, de kisebb műhelynek, raktárnak, vagy egyéb tevékenységhez is használható. Ez a kertes ház egy lehetőség a városon belül, hogy több időt tölthessünk a szabadban a családdal, barátokkal és élvezzük annak pihentető, föltöltő erejét, akár csak pár alkalommal használva a grillsütőt a kertben. A természet szépségének megőrzéséről az automata öntözőrendszer gondoskodik, így élvezhetjük az örökzöld tujákat, a szezonális virágokat, növényeket és fákat, valamint egy kis tavat, amelyben az aranyhalak várják a kívánságokat.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 14.41 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 8.12 Igen van zöldudvar/kert
Szoba 40 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 29.81 Nem Nincs utca
Fürdő WC-vel 10.24
Amerikai konyha étkezővel 25.5
Előszoba 8.72
Kamra 2.4
WC 1.8
Fürdő WC-vel 10
Raktár 15
Terasz 15

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Kertisütővan
Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Budakeszi
Nagyszénászug

130 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp XIV. ker.
Törökőr

630 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Jókai tér

131 350 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Sümeg

49 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Cserszegtomaj

63 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
József Attila ltp.

149 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Szondi utca

44 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Jósika utca

59 900 000 Ft