Eladó Önálló ház Bp XVI. ker. Kisszentmihály


Eladó Önálló ház

R433994
272 m²
5
Jó (3)
zöldudvar/kert

XVI. kerültben, Rákosszentmihályon kínálunk megvételre egy 1994-ben épült, 3 szintes, 272 m2-es, amerikai-konyhás nappali + 5 hálószobás, napfényes, klímával, riasztóval felszerelt, 35 m2-es terasszal rendelkező, jó állapotú családi házat. A földszinten a 66 m2-es amerikai-konyhás nappali, mely belső kétszintes, illetve 1 hálószoba, gardróbszoba és egy wc lett kialakítva. Az emeleten 3 hálószoba és egy tágas fürdőszoba található. Az alsó szint eredetileg garázsként funkcionált, jelenleg wellness részként használható. Kialakításra került egy 5 személyes Hotspring jacuzzi, gőzkabin és egy 5 személyes Finnrelax szauna, illetve 1 hálószoba, mosókonyha és egy tároló. A parkosított, örökzöldekkel beültetett, térkövezett kertben elektromos öntözőrendszer került beépítésre és egy kerti faház is található. Az épület szendvicsfallal (dupla fal, közte hőszigetelés), monolit vasbeton födémmel, Bramac beton tetőcseréppel épült. A fűtést és melegvíz ellátást Saunier Duval típusú gázkazán biztosítja, melyhez radiátor és padlófűtés kapcsolódik. A kertkapu elektromosan nyitható, a redőnyök elektromos működtetésűek és az épületben távfelügyelettel rendelkező riasztórendszer lett telepítve.

Alapadatok

Azonosító R433994
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 135 000 000 Ft
Négyzetméter ár 496 324 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Kisszentmihály
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Kisszentmihály
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0083
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 272 m²
Valós 272 m²
Telekterület 600 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1994
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés XVI. kerültben, Rákosszentmihályon kínálunk megvételre egy 1994-ben épült, 3 szintes, 272 m2-es, amerikai-konyhás nappali + 5 hálószobás, napfényes, klímával, riasztóval felszerelt, 35 m2-es terasszal rendelkező, jó állapotú családi házat. A földszinten a 66 m2-es amerikai-konyhás nappali, mely belső kétszintes, illetve 1 hálószoba, gardróbszoba és egy wc lett kialakítva. Az emeleten 3 hálószoba és egy tágas fürdőszoba található. Az alsó szint eredetileg garázsként funkcionált, jelenleg wellness részként használható. Kialakításra került egy 5 személyes Hotspring jacuzzi, gőzkabin és egy 5 személyes Finnrelax szauna, illetve 1 hálószoba, mosókonyha és egy tároló. A parkosított, örökzöldekkel beültetett, térkövezett kertben elektromos öntözőrendszer került beépítésre és egy kerti faház is található. Az épület szendvicsfallal (dupla fal, közte hőszigetelés), monolit vasbeton födémmel, Bramac beton tetőcseréppel épült. A fűtést és melegvíz ellátást Saunier Duval típusú gázkazán biztosítja, melyhez radiátor és padlófűtés kapcsolódik. A kertkapu elektromosan nyitható, a redőnyök elektromos működtetésűek és az épületben távfelügyelettel rendelkező riasztórendszer lett telepítve.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 75 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 11 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Jakuzzivan
Szaunavan
Fittnessvan
Riasztóvan
Közös kertvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Megbeszélés szerint

További információk

Parkolóhely udvari beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Sorház
Bp II. ker.
Bimbó út

2 000 EUR

Eladó Önálló ház
Pécel
Kelő lakópark

125 000 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

32 634 000 Ft

Eladó Raktárépület
Nagytarcsa
Déri Miksa utca

33 411 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

69 492 500 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

45 589 600 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

45 354 400 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

60 969 600 Ft