Eladó Önálló ház Bp XVI. ker. Sashalom


Eladó Önálló ház

R435202
120 m²
5
Felújított (4)
zöldudvar/kert

XVI. kerületben, Sashalmon kínálunk kettő, különálló családi házat, melyek egy 548 m2-es telken találhatók. Mindkét ház külön mérőórákkal rendelkezik. A nagyobbik ház 79 m2-es, nagyon világos, körbenapozott, amerikai konyhás nappali + 3 szoba-hallos, wc-s fürdőszobával és egy külön vendég wc-vel. A kisebbik ház 40 m2-es, jelenleg egy szobás + nagy konyhás, zuhanyzós fürdővel, igény esetén azonban másfél szobássá alakítható. Mindkét ház 1960-ban épült, és 2009-ben lett átépítve, illetve teljes körűen felújítva. Ekkor a nyílászárók, az elektromos vezetékek lettek kicserélve, valamint a házak 8 cm-es szigetelést kaptak. A nagyobbik házban a kondenzációs kazán teljesen új, 2 év garanciával. A tető mindkét ház esetében kiváló állapotban van. A házak riasztóval felszereltek. Az udvarra autóval be lehet állni. A két ház teljesen külön kapun keresztül is megközelíthető. Két generáció számára vagy akár a kisebbik ház kiadásra nagyon jó választás. A környék rendezett, igényes, a szomszédok nagyon jók. Az Örs vezér tere busszal vagy hévvel 3 megálló. Az ingatlan tehermentes, szinte azonnal birtokba vehető.

Alapadatok

Azonosító R435202
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 99 990 000 Ft
Négyzetméter ár 833 250 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Sashalom
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Sashalom
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 120 m²
Valós 120 m²
Telekterület 548 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1960
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés XVI. kerületben, Sashalmon kínálunk kettő, különálló családi házat, melyek egy 548 m2-es telken találhatók. Mindkét ház külön mérőórákkal rendelkezik. A nagyobbik ház 79 m2-es, nagyon világos, körbenapozott, amerikai konyhás nappali + 3 szoba-hallos, wc-s fürdőszobával és egy külön vendég wc-vel. A kisebbik ház 40 m2-es, jelenleg egy szobás + nagy konyhás, zuhanyzós fürdővel, igény esetén azonban másfél szobássá alakítható. Mindkét ház 1960-ban épült, és 2009-ben lett átépítve, illetve teljes körűen felújítva. Ekkor a nyílászárók, az elektromos vezetékek lettek kicserélve, valamint a házak 8 cm-es szigetelést kaptak. A nagyobbik házban a kondenzációs kazán teljesen új, 2 év garanciával. A tető mindkét ház esetében kiváló állapotban van. A házak riasztóval felszereltek. Az udvarra autóval be lehet állni. A két ház teljesen külön kapun keresztül is megközelíthető. Két generáció számára vagy akár a kisebbik ház kiadásra nagyon jó választás. A környék rendezett, igényes, a szomszédok nagyon jók. Az Örs vezér tere busszal vagy hévvel 3 megálló. Az ingatlan tehermentes, szinte azonnal birtokba vehető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (6)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 21 Nem van zöldudvar/kert D-NY
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert D-NY
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert É-K
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert D-K
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert É-NY
Hall 16.2 Nem Nincs
Fürdő WC-vel 4.5
WC 1.5
Konyha 10
Fürdő WC-vel 3.5
Előszoba 3
Közlekedő 1
Tároló 5
Pince 4

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvari beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Hernád

69 750 000 Ft

Kiadó Lakás
Bugyi

150 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

169 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Mátraszentimre

5 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Balatongyörök

130 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
Almássy tér

52 700 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Paulay Ede utca

79 200 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Tallér utca

77 000 000 Ft