Eladó Önálló ház Bp XVII. ker. Szárazhegy


Eladó Önálló ház

R435178
200 m²
5
Felújított (4)
zöldudvar/kert

SZÁRAZHEGYEN 200 m2-es IGÉNYES CSALÁDI HÁZ, GYÖNYÖRŰ KERTTEL ELADÓ! XVII. kerületben kínálunk megvételre egy 2 szintes, 200 m2-es, 5 szobás, világos, kertre néző, felújított, igényes, önálló családi házat. Az ingatlan 1980-ban épült, a tetőtér 2015-ben lett újraépítve, ekkor az alsó szint is teljes műszaki- és esztétikai felújításon esett át, azóta folyamatosan karban van tartva. Az alsó szinten nappali, étkezős konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, az emeleten pedig egy nappali, három külön nyíló szoba és egy fürdőszoba lett kialakítva. A ház riasztóval, klímával, redőnnyel, szúnyoghálóval, kaputelefonnal felszerelt. A fűtés gázcirkó készülékkel megoldott. A főépület mellett egy alápincézett, 8 m2-es melléképület kapott helyet. A parkolást egy egyállásos, automata kapuval ellátott garázs biztosítja, ezen felül az udvaron két autó parkolására van lehetőség. A ház egy 706 m2-es telken fekszik, a hatalmas, csodaszép kert parkosított, locsolórendszerrel és \\\\\\\'locsolási vízórával\\\\\\\' ellátott, pihenésre, piknikre tökéletes. Az ingatlan valamennyi helyisége ablakos, a ház körbenapozott. A környék ellátottsága nagyon jó, a közelben közért, általános iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár, valamint autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető Auchan, Decathlon, Bauhaus, Aldi, Lidl. Az M0-s autóút 3 perc alatt elérhető. Az ingatlan tehermentes.

Alapadatok

Azonosító R435178
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 139 000 000 Ft
Négyzetméter ár 695 000 Ft
Hely Budapest, XVII. kerület Szárazhegy
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Szárazhegy
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 200 m²
Valós 200 m²
Telekterület 706 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 1980
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés SZÁRAZHEGYEN 200 m2-es IGÉNYES CSALÁDI HÁZ, GYÖNYÖRŰ KERTTEL ELADÓ! XVII. kerületben kínálunk megvételre egy 2 szintes, 200 m2-es, 5 szobás, világos, kertre néző, felújított, igényes, önálló családi házat. Az ingatlan 1980-ban épült, a tetőtér 2015-ben lett újraépítve, ekkor az alsó szint is teljes műszaki- és esztétikai felújításon esett át, azóta folyamatosan karban van tartva. Az alsó szinten nappali, étkezős konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, az emeleten pedig egy nappali, három külön nyíló szoba és egy fürdőszoba lett kialakítva. A ház riasztóval, klímával, redőnnyel, szúnyoghálóval, kaputelefonnal felszerelt. A fűtés gázcirkó készülékkel megoldott. A főépület mellett egy alápincézett, 8 m2-es melléképület kapott helyet. A parkolást egy egyállásos, automata kapuval ellátott garázs biztosítja, ezen felül az udvaron két autó parkolására van lehetőség. A ház egy 706 m2-es telken fekszik, a hatalmas, csodaszép kert parkosított, locsolórendszerrel és \\\\\\\'locsolási vízórával\\\\\\\' ellátott, pihenésre, piknikre tökéletes. Az ingatlan valamennyi helyisége ablakos, a ház körbenapozott. A környék ellátottsága nagyon jó, a közelben közért, általános iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár, valamint autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető Auchan, Decathlon, Bauhaus, Aldi, Lidl. Az M0-s autóút 3 perc alatt elérhető. Az ingatlan tehermentes.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 22 Nem van zöldudvar/kert D-NY
Szoba 30 Nem van zöldudvar/kert D-NY
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert D-NY
Szoba 14 Nem van zöldudvar/kert É-NY
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert D-K
Konyha 18
Fürdő WC-vel 8.8
Előszoba 18
Egyéb 8
Fürdő 5
WC 1.5
Kamra 3
Terasz 10
Erkély / Loggia 5
Tároló 8
Egyéb 15
Pince 10
Egyéb 7

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

127 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Vonyarcvashegy

179 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Keszthely
Helikon Liget

499 000 EUR

Eladó Üzlethelyiség
Bp V. ker.
Hold utca

360 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Illés utca

3 600 EUR

Kiadó Iroda
Bp XIV. ker.
Törökőr

630 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Karácsony Sándor utca

29 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Semmelweis utca

78 900 000 Ft