Eladó Önálló ház Bp XVIII. ker. Wlassics Gyula utca


Eladó Önálló ház

R435440
180 m²
5
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

XVIII. kerület kedvelt részén, Bókaytelepen, a csendes, biztonságos Wlassics Gyula utcában eladó egy 550 m2-es telken álló, 180 m2-es, kétszintes, önálló családi ház. Az ingatlanban egy hatalmas étkezős konyha, nagy előszoba és további 5 szoba, valamint három fürdő wc-vel és egy külön wc található. Az ingatlan mérete, kialakítása alkalmassá teszi két generáció együttélésére is. A közvetlen közelben a kedvelt Szarvas csárda tér, a Gilice tér, a sportolási lehetőségeket biztosító Bókay kert uszodával, stranddal. Az infrastruktúra kimagaslóan jó, a közelben boltok, piac, patika, cukrászda a tömegközlekedés nagyon jó, a KÖKI bkv-val 15 perc alatt elérhető. Az ingatlanban 8 éve a tető került felújításra és az épület ekkor szigetelést kapott. A fűtés gázkazánnal megoldott, de igény esetén korszerűsíthető, fűtőpanellel kiegészíthető. Az elektromos vezetékek, a burkolatok felújítást igényelnek. Az 550 m2-es telken könnyűszerkezetes, korábban műhelynek használt épületek találhatók, melyek igény szerint tárolásra, műhelynek használhatók vagy lebonthatók. Az ingatlan tehermentes.

Alapadatok

Azonosító R435440
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 75 000 000 Ft
Négyzetméter ár 416 667 Ft
Hely Budapest, XVIII. kerület Wlassics Gyula utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Bókaytelep
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 180 m²
Valós 180 m²
Telekterület 550 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 1960
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés XVIII. kerület kedvelt részén, Bókaytelepen, a csendes, biztonságos Wlassics Gyula utcában eladó egy 550 m2-es telken álló, 180 m2-es, kétszintes, önálló családi ház. Az ingatlanban egy hatalmas étkezős konyha, nagy előszoba és további 5 szoba, valamint három fürdő wc-vel és egy külön wc található. Az ingatlan mérete, kialakítása alkalmassá teszi két generáció együttélésére is. A közvetlen közelben a kedvelt Szarvas csárda tér, a Gilice tér, a sportolási lehetőségeket biztosító Bókay kert uszodával, stranddal. Az infrastruktúra kimagaslóan jó, a közelben boltok, piac, patika, cukrászda a tömegközlekedés nagyon jó, a KÖKI bkv-val 15 perc alatt elérhető. Az ingatlanban 8 éve a tető került felújításra és az épület ekkor szigetelést kapott. A fűtés gázkazánnal megoldott, de igény esetén korszerűsíthető, fűtőpanellel kiegészíthető. Az elektromos vezetékek, a burkolatok felújítást igényelnek. Az 550 m2-es telken könnyűszerkezetes, korábban műhelynek használt épületek találhatók, melyek igény szerint tárolásra, műhelynek használhatók vagy lebonthatók. Az ingatlan tehermentes.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (6)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 23 Nem van zöldudvar/kert NY
Szoba 25 Nem van zöldudvar/kert NY
Szoba 25 Nem van zöldudvar/kert NY
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert NY
Konyha 20
Előszoba 10
Közlekedő 8
Közlekedő 8
Fürdő WC-vel 6
Fürdő WC-vel 6
Fürdő 5

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Váralja

199 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

129 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

140 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Zánka

159 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Kisszentmihály

95 000 000 Ft

Eladó Üzem
Bp X. ker.
Jászberényi út

5 625 000 EUR

Eladó Üzlethelyiség
Dabas

8 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Erzsébettelep

68 000 000 Ft