Eladó Önálló ház Bp XVIII. ker. Erzsébettelep


Eladó Önálló ház

R435303
140 m²
5
Átlagos (2)
utca

XVIII. Erzsébetelepen, a Megyer utcánál, kellemes család házas környezetben eladó egy körbejárható, önálló, 140m2-es, 4 szoba + hallos, alápincézett, száraz masszív építésű ház, 440m2-es telken. A ház előtt előkert. Az ingatlan két bejáratos, akár két lakás is könnyen kialakítható, külön vizesblokk, konyha tartozik hozzá. A főbejáratnál üvegezett nagy terasz, majd előszoba és hall, ami ablakos, valójában nappaliként funkcionál. Szép tágas, világos utcai szobák, eredeti faparkettásak, amelyek egybe is nyithatók, de a külön bejárat is adott. A fürdőszobában jelenleg kád és zuhanyzó is van, és két ablak, ami egy egybenyitás után lett kialakítva, de újra le lehet választani. A folyósóról balra két világos, ablakos konyha, ami akár összenyítható és a hozzájuk tartozó 1-1 kamra, illetve jobbra két külön nyíló szoba. Ezek a szobák a kert felé nyílnak, egyik egykoron orvosi rendelő volt, ezért a külön bejárat és a mellékhelyiség. Fűtése gázkazánról, a meleg víz villanybojlerről biztosított. Az ingatlanhoz 28m2 pince tartozik, itt van a gázkazán. Az udvarban garázs, kényelmes beállási lehetőség, akár több autó számára. Hátul kis udvar.

Alapadatok

Azonosító R435303
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 68 000 000 Ft
Négyzetméter ár 485 714 Ft
Hely Budapest, XVIII. kerület Erzsébettelep
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Erzsébettelep
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (20)545-1167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 140 m²
Telekterület 440 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény

Épület

Épült 1953
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés XVIII. Erzsébetelepen, a Megyer utcánál, kellemes család házas környezetben eladó egy körbejárható, önálló, 140m2-es, 4 szoba + hallos, alápincézett, száraz masszív építésű ház, 440m2-es telken. A ház előtt előkert. Az ingatlan két bejáratos, akár két lakás is könnyen kialakítható, külön vizesblokk, konyha tartozik hozzá. A főbejáratnál üvegezett nagy terasz, majd előszoba és hall, ami ablakos, valójában nappaliként funkcionál. Szép tágas, világos utcai szobák, eredeti faparkettásak, amelyek egybe is nyithatók, de a külön bejárat is adott. A fürdőszobában jelenleg kád és zuhanyzó is van, és két ablak, ami egy egybenyitás után lett kialakítva, de újra le lehet választani. A folyósóról balra két világos, ablakos konyha, ami akár összenyítható és a hozzájuk tartozó 1-1 kamra, illetve jobbra két külön nyíló szoba. Ezek a szobák a kert felé nyílnak, egyik egykoron orvosi rendelő volt, ezért a külön bejárat és a mellékhelyiség. Fűtése gázkazánról, a meleg víz villanybojlerről biztosított. Az ingatlanhoz 28m2 pince tartozik, itt van a gázkazán. Az udvarban garázs, kényelmes beállási lehetőség, akár több autó számára. Hátul kis udvar.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 16 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert D
Szoba 20 Nem van utca Ny
Szoba 20 Nem van utca NY
Hall 18 Nem Nincs
Előszoba 6
Közlekedő 12.8
Fürdő WC-vel 8
Konyha 7.2
Kamra 4
Konyha 6
Kamra 3
WC 1
Terasz 16
Pince 28
Egyéb 16

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Mosztár utca

98 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Paulay Ede utca

79 200 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
Fenyves-Parkváros

249 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kertváros

136 400 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

60 570 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

102 510 000 Ft

Eladó Iroda
Bp III. ker.
Filatorigát

1 500 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

47 700 000 Ft