Eladó Önálló ház Bp XVIII. ker. Babits Mihály utca


Eladó Önálló ház

R435873
137 m²
6
Jó (3)
zöldudvar/kert

XVIII. kerületben, Miklóstelepen, a Babits Mihály utcában eladó egy nettó 117, bruttó 137 m2-es, 384 m2-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 6 szobás családi ház. Az ingatlan 2002-ben épült, szépen karbantartott. Az alsó szinten egy tágas, amerikai-konyhás nappali, sarokkádas fürdőszoba, külön wc és két hálószoba, az emeleten egy hatalmas \\\\\\\'Játszó-szoba\\\\\\\', fürdőszoba és két kisebb szoba kapott helyet. Az ingatlanban korszerű, redőnnyel ellátott, műanyag nyílászárók lettek kialakítva, a felső szinten pedig Velux tetőtéri árnyékolóval ellátott ablakok találhatók. A fűtést Bosch kondenzációs kazán biztosítja. Az udvarban gépkocsi-beállás lehetséges. A ház kitűnő elosztású, tágas terekkel rendelkezik, valamennyi szobája teljes értékű, külön nyíló, nagy létszámú családok számára ideális. Az ingatlan riasztóval és légkondicionálóval felszerelt. A környéken az ellátottság és a közlekedés nagyon jó.

Alapadatok

Azonosító R435873
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 118 000 000 Ft
Négyzetméter ár 861 314 Ft
Hely Budapest, XVIII. kerület Babits Mihály utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Miklóstelep
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 137 m²
Valós 137 m²
Telekterület 384 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2002
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés XVIII. kerületben, Miklóstelepen, a Babits Mihály utcában eladó egy nettó 117, bruttó 137 m2-es, 384 m2-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 6 szobás családi ház. Az ingatlan 2002-ben épült, szépen karbantartott. Az alsó szinten egy tágas, amerikai-konyhás nappali, sarokkádas fürdőszoba, külön wc és két hálószoba, az emeleten egy hatalmas \\\\\\\'Játszó-szoba\\\\\\\', fürdőszoba és két kisebb szoba kapott helyet. Az ingatlanban korszerű, redőnnyel ellátott, műanyag nyílászárók lettek kialakítva, a felső szinten pedig Velux tetőtéri árnyékolóval ellátott ablakok találhatók. A fűtést Bosch kondenzációs kazán biztosítja. Az udvarban gépkocsi-beállás lehetséges. A ház kitűnő elosztású, tágas terekkel rendelkezik, valamennyi szobája teljes értékű, külön nyíló, nagy létszámú családok számára ideális. Az ingatlan riasztóval és légkondicionálóval felszerelt. A környéken az ellátottság és a közlekedés nagyon jó.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (7)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 24.96 Nem van zöldudvar/kert D-K
Szoba 12.01 Nem van zöldudvar/kert É-NY
Szoba 12.01 Nem van zöldudvar/kert É-NY
Szoba 32.8 Nem van zöldudvar/kert É-NY
Szoba 13.65 Nem van zöldudvar/kert D-K
Szoba 13.65 Nem van zöldudvar/kert D-K
Terasz 24
Fürdő 6.6
WC 2.07
Közlekedő 8.23
Közlekedő 3.35
Fürdő WC-vel 5.6

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvari gépkocsibeálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Alsónémedi

59 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Örkény

36 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dembinszky utca

109 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Táborhegy

299 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.