Eladó Önálló ház Bp XX. ker. Pacsirtatelep


Eladó Önálló ház

R427843
120 m²
3
Jó (3)
zöldudvar/kert

XX. ker. Pesterzsébet csendes részén, aszfaltozott utcában, kiváló infrastrukturális adottságok mellett kínálom megvételre, ezt a 100 m2-es nettó lakóterű, 2+1 szobás, nagy étkezős (melyből egy további teljes szoba is kialakítható), konyhás, kamrás, külön fürdővel, szeparált wc-vel, tágas közlekedővel és két bejárattal is rendelkező, azonnal költözhető, tehermentes, téglaépítésű, önálló családi házat. Az ingatlan egy gyönyörűen gondozott, 683 m2-es, gyümölcsfákkal, virágokkal beültetett, szerelőaknás garázzsal és tárolókkal is ellátott kényelmes, összközműves, saját telken áll. A betonfödémes, sátortetős épület, kívül-belül szépen karbantartott, jó állapotú, nyílászárói korszerűek, hőszigeteltek, műanyagok. Legutóbbi felújítás 5 éve történt, amikor a radiátorokat, a vízmelegítőt, az ablakokat redőnnyel és a fürdőszobát újították fel, valamint riasztó rendszer is kiépítésre került. Tetőtere beépíthető, de a jelenlegi belső tér is kiválóan alakítható. A ház, részben alápincézett, a fűtést gázkazán biztosítja, de alternatív lehetőségként egy cserépkályha is rendelkezésre áll. Bevásárlás, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár a közelben.

Alapadatok

Azonosító R427843
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 40 900 000 Ft
Négyzetméter ár 409 000 Ft
Hely Budapest, XX. kerület Pacsirtatelep
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Pacsirtatelep
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-2503
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csalogány utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)249-5876
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 100 m²
Valós 120 m²
Telekterület 683 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1965, 1975
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés XX. ker. Pesterzsébet csendes részén, aszfaltozott utcában, kiváló infrastrukturális adottságok mellett kínálom megvételre, ezt a 100 m2-es nettó lakóterű, 2+1 szobás, nagy étkezős (melyből egy további teljes szoba is kialakítható), konyhás, kamrás, külön fürdővel, szeparált wc-vel, tágas közlekedővel és két bejárattal is rendelkező, azonnal költözhető, tehermentes, téglaépítésű, önálló családi házat. Az ingatlan egy gyönyörűen gondozott, 683 m2-es, gyümölcsfákkal, virágokkal beültetett, szerelőaknás garázzsal és tárolókkal is ellátott kényelmes, összközműves, saját telken áll. A betonfödémes, sátortetős épület, kívül-belül szépen karbantartott, jó állapotú, nyílászárói korszerűek, hőszigeteltek, műanyagok. Legutóbbi felújítás 5 éve történt, amikor a radiátorokat, a vízmelegítőt, az ablakokat redőnnyel és a fürdőszobát újították fel, valamint riasztó rendszer is kiépítésre került. Tetőtere beépíthető, de a jelenlegi belső tér is kiválóan alakítható. A ház, részben alápincézett, a fűtést gázkazán biztosítja, de alternatív lehetőségként egy cserépkályha is rendelkezésre áll. Bevásárlás, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár a közelben.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (4)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem Nincs zöldudvar/kert DK
Szoba 11 Nem van zöldudvar/kert DK
Szoba 28 Nem van zöldudvar/kert DNY
Konyha 9
Egyéb 16
Kamra 4
Fürdő 6
WC 2
Közlekedő 6
Terasz 10
Egyéb 15
Tároló 20

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Konyhabútor

További információk

Parkolóhely 1 autónak garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Szentendre
Belváros

70 200 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

31 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Alkotmány utca

450 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Vérhalom utca

103 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Szentendre
Tyúkosdűlő

65 900 000 Ft

Szoba

Eladó Lakás
Bp XVII. ker.
Újlak utca

28 900 000 Ft

Szoba

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Mátyás tér

57 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp II. ker.
Bimbó

950 EUR