Eladó Önálló ház Bp XXI. ker. Királyerdő


Eladó Önálló ház

R433590
208 m²
5
Földszint
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Igazi különleges lehetőség egy építész saját részre professzionális anyagokból megépített ingatlanát megszerezni.XXI. kerületben, Csepel egyik legszebb környékén eladó, 5 szobás, 208m2-es családi ház amely 2019-ben épült. 534m2-es teleken, csendes, de mégis könnyedén megközelíthető mellékutcában. A szigeteléstől, az egyedileg gyártott ajtókon keresztül, a burkolatokig minden a legjobb minőségben került beépítésre! Fedett autóbeálló, elektromos kapuval, riasztórendszer és klíma van az alsó és a felső szinten egyaránt, valamint videós kaputelefon és kamera rendszer is ki lett alakítva. Az előszobában, a konyhában, az étkezős nappaliban, és a gardrób szobában is egyedi tervezésű bútorok kaptak helyet, beépített, távirányítású hangulatvilágítással, minden ablakon elektromos redőny . A konyhabútor egyedileg készült teljes gépesítéssel, A háztartási helyiségben a mosás és a szárítás is megoldott, az alsó szinten van továbbá egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy vendég WC .A teraszon mosogatós előkészítő pult lett kialakítva. A kert rendezett, konyhakerttel, kerti tárolóból vezérelt programozható öntöző rendszerrel, ami fúrt kútról üzemel. Az emeleten további 2 hálószoba, egy dolgozószoba, gardrób, fürdőszoba és WC, valamint a kazánhelyiség található, a fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik. A pincében egy wellness helyiség és WC lett kialakítva, szauna előkészítéssel, illetve egy felszerelt boros pince.

Alapadatok

Azonosító R433590
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 123 000 000 Ft
Négyzetméter ár 591 346 Ft
Hely Budapest, XXI. kerület Királyerdő
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Királyerdő
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (20)440-7700
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Teréz körúti iroda
Telefonszám (iroda) (1)608-9611
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 208 m²
Valós 208 m²
Telekterület 540 m²
Belmagasság 265

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2019
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Igazi különleges lehetőség egy építész saját részre professzionális anyagokból megépített ingatlanát megszerezni.XXI. kerületben, Csepel egyik legszebb környékén eladó, 5 szobás, 208m2-es családi ház amely 2019-ben épült. 534m2-es teleken, csendes, de mégis könnyedén megközelíthető mellékutcában. A szigeteléstől, az egyedileg gyártott ajtókon keresztül, a burkolatokig minden a legjobb minőségben került beépítésre! Fedett autóbeálló, elektromos kapuval, riasztórendszer és klíma van az alsó és a felső szinten egyaránt, valamint videós kaputelefon és kamera rendszer is ki lett alakítva. Az előszobában, a konyhában, az étkezős nappaliban, és a gardrób szobában is egyedi tervezésű bútorok kaptak helyet, beépített, távirányítású hangulatvilágítással, minden ablakon elektromos redőny . A konyhabútor egyedileg készült teljes gépesítéssel, A háztartási helyiségben a mosás és a szárítás is megoldott, az alsó szinten van továbbá egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy vendég WC .A teraszon mosogatós előkészítő pult lett kialakítva. A kert rendezett, konyhakerttel, kerti tárolóból vezérelt programozható öntöző rendszerrel, ami fúrt kútról üzemel. Az emeleten további 2 hálószoba, egy dolgozószoba, gardrób, fürdőszoba és WC, valamint a kazánhelyiség található, a fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik. A pincében egy wellness helyiség és WC lett kialakítva, szauna előkészítéssel, illetve egy felszerelt boros pince.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (6)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 44.5 Nem Nincs zöldudvar/kert dk
Szoba 27 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 21 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 8 Nem van zöldudvar/kert
Konyha 11.2
Előszoba 6
Fürdő WC-vel 8
Fürdő WC-vel 4
WC 2
Kamra 3
Tároló 8
Tároló 6
Pince 33
Közlekedő 18
Tároló 6
Tároló 6
Terasz 20

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Beépített bútorok

További információk

Parkolóhely Felszíni fedett
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Gyenesdiás

139 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Mezőkomárom
Vasút utca

18 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Érd
György utca

76 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Ladánybene

62 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

62 356 800 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

79 450 800 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

94 870 533 Ft

Eladó Önálló ház
Szigliget

79 000 000 Ft