Eladó Önálló ház Bp XXII. ker. Budafok


Eladó Önálló ház

R429414
210 m²
6
Újépítésű (u)
utca

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ÖRÖKPANORÁMÁS, EXKLUZÍV CSALÁDI HÁZ, KÜLÖNLEGES, EGYEDI MEGOLDÁSOKKAL ELADÓ! BUDAFOKON kínálom megvételre ezt az 545 m2-es telken lévő, 210 m2-es, 3 szintes, 4 + 2 félszobás, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIVAL, 3 fürdőszobával és 100 m2-es burkolt terasszal, lakberendező egyedi tervei alapján, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ANYAGOKKAL kivitelezett, ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAT! A hatalmas üvegfelületeken keresztül élvezheti a nappaliból a csodálatos kilátást a budafoki völgyre és a János hegytől a Gödöllői dombságig elénk táruló tájat. A Caesar Tile Silver Verso természetes hatású kerámia burkolat a meghatározó, de még divatos olasz és spanyol burkolatok és fehérre kezelt természetes fa burkolat teszi varázslatossá az ingatlan hangulatát. A fürdőkbe öntött márvány pultok és magasfényű fehér bútorok kerültek, a WC csészék beépített bidé funkcióval, falba épített csapteleppel, soft close tetővel készültek, a design zuhanyzók masszázs fúvókákkal felszereltek. Ízelítő az extrákból: 3 rétegű védőgázas üvegezés, 15 cm vastag grafitos szigetelés, korszerű fűtési és melegvíz rendszer kondenzációs Viessmann kazánnal, programozható okostermosztátokkal az energiahatékonyság érdekében, indirekt puffer tárolóval az azonnali melegvíz ellátásért, alacsony üzemhőmérsékletű padlófűtés. Mobiltelefonról, tabletről elérhető érintőkapcsolók a világítás vezérlésére, mobil alkalmazásban programozható Wifi termosztátok, érintőképernyős, távfelügyelt riasztó rendszer, távirányítható garázskapu. Az egyedi, U alakú amerikai konyhában Whirlpool prémium konyhagépek és akril/üveg/wenge frontokkal szerelt minőségi bútor került, ahol élmény főzni. Vadregényes, rendezett parkerdő van a telek lejtős részén teraszos elrendezéssel, hangulatos erdei sétányt alakítottak ki, ahol ha leül az egyik padra azonnal töltődhet ezekből a fantasztikus energiákból. Egy fárasztó nap után az intim teraszon egy pohár bor mellett élvezheti a csodálatos festői panorámát és hallgathatja a madarak csiripelését. Irányár: 148.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R429414
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 148 000 000 Ft
Négyzetméter ár 704 762 Ft
Hely Budapest, XXII. kerület Budafok
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Budafok
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 210 m²
Valós 210 m²
Telekterület 545 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 2018
Emeletek III.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ÖRÖKPANORÁMÁS, EXKLUZÍV CSALÁDI HÁZ, KÜLÖNLEGES, EGYEDI MEGOLDÁSOKKAL ELADÓ! BUDAFOKON kínálom megvételre ezt az 545 m2-es telken lévő, 210 m2-es, 3 szintes, 4 + 2 félszobás, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIVAL, 3 fürdőszobával és 100 m2-es burkolt terasszal, lakberendező egyedi tervei alapján, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ANYAGOKKAL kivitelezett, ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAT! A hatalmas üvegfelületeken keresztül élvezheti a nappaliból a csodálatos kilátást a budafoki völgyre és a János hegytől a Gödöllői dombságig elénk táruló tájat. A Caesar Tile Silver Verso természetes hatású kerámia burkolat a meghatározó, de még divatos olasz és spanyol burkolatok és fehérre kezelt természetes fa burkolat teszi varázslatossá az ingatlan hangulatát. A fürdőkbe öntött márvány pultok és magasfényű fehér bútorok kerültek, a WC csészék beépített bidé funkcióval, falba épített csapteleppel, soft close tetővel készültek, a design zuhanyzók masszázs fúvókákkal felszereltek. Ízelítő az extrákból: 3 rétegű védőgázas üvegezés, 15 cm vastag grafitos szigetelés, korszerű fűtési és melegvíz rendszer kondenzációs Viessmann kazánnal, programozható okostermosztátokkal az energiahatékonyság érdekében, indirekt puffer tárolóval az azonnali melegvíz ellátásért, alacsony üzemhőmérsékletű padlófűtés. Mobiltelefonról, tabletről elérhető érintőkapcsolók a világítás vezérlésére, mobil alkalmazásban programozható Wifi termosztátok, érintőképernyős, távfelügyelt riasztó rendszer, távirányítható garázskapu. Az egyedi, U alakú amerikai konyhában Whirlpool prémium konyhagépek és akril/üveg/wenge frontokkal szerelt minőségi bútor került, ahol élmény főzni. Vadregényes, rendezett parkerdő van a telek lejtős részén teraszos elrendezéssel, hangulatos erdei sétányt alakítottak ki, ahol ha leül az egyik padra azonnal töltődhet ezekből a fantasztikus energiákból. Egy fárasztó nap után az intim teraszon egy pohár bor mellett élvezheti a csodálatos festői panorámát és hallgathatja a madarak csiripelését. Irányár: 148.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (6)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 11.5 Nem van zöldudvar/kert É
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert É
Szoba 17 Nem van utca D
Szoba 16 Nem van utca D
Szoba 5 Nem Nincs utca D
Amerikai konyha étkezővel 15
Terasz 27
Fürdő 5.5
WC 1.5
Közlekedő 6
Fürdő WC-vel 6
Előszoba 5.5
Fürdő WC-vel 6
Tároló 11
Tároló 5.5
Terasz 118
Egyéb 14
Tároló 11
Szoba 7 Nem van

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok A fürdőkbe öntött márvány pultok és magasfényű fehér bútorok, a WC csészék beépített bidé funkcióval, falba épített csapteleppel, soft close tetővel, a design zuhanyzók masszázs fúvókákkal felszereltek. A praktikus U alakú amerikai konyhába Whirlpool prémium konyhagépekkel és akril/üveg/wenge frontokkal szerelt minőségi bútorzat és beépített gardróbszekrény áz ár részét képezi.

További információk

Parkolóhely GARÁZS 1 AUTÓNAK
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
Rákóczi út

300 000 Ft

Eladó Önálló ház
Páty

58 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Keszthely

27 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Keszthely

27 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Göd
Felsőgöd

40 000 000 Ft

Eladó Lakás
Göd
Felsőgöd

40 000 000 Ft

Eladó Lakás
Göd
Felsőgöd

40 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Ócsa

68 900 000 Ft