Eladó Önálló ház Bugyi


Eladó Önálló ház

R427761
70 m²
1
Felújítandó (1)
zöldudvar/kert

Árzuhanás! Bugyi külterületén kínálok eladásra egy közel 15 hektáros területtel rendelkező Tanyát. Az ingatlan 70 m2-es, felújításra váró, vályogépítésű családi ház egy szobával, mely 2877 m2-es kivett részen helyezkedik el. Tartozik hozzá egy 100 m2-es, illetve egy 200 m2-es, téglából épült melléképület, ami egy kis felújítást követően állattartásra alkalmas. Közművek közül a villany került bevezetésre, illetve ipari árammal is rendelkezik az ingatlan, vízellátását fúrt kút biztosítja. A terület nagyon jó helyen található az 5-ös főút közelében, a faluközponttól mindössze 800 méterre. 10 hektáros szántóból, valamint 5 hektáros akác és nyárfa telepítésű erdőből áll. Az erdőt folyamatosan lehet gyéríteni, mely a téli tűzifát biztosítja. Ajánlom figyelmébe befektetőknek, vállalkozóknak, gazdálkodóknak! Komoly érdeklődés esetén az ár alkuképes! Hívjon bizalommal, ha bővebb információra lenne szüksége!

Alapadatok

Azonosító R427761
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 23 900 000 Ft
Négyzetméter ár 341 429 Ft
Hely Bugyi
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)869-7335
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 70 m²
Telekterület 145312 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Épült 1950
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Árzuhanás! Bugyi külterületén kínálok eladásra egy közel 15 hektáros területtel rendelkező Tanyát. Az ingatlan 70 m2-es, felújításra váró, vályogépítésű családi ház egy szobával, mely 2877 m2-es kivett részen helyezkedik el. Tartozik hozzá egy 100 m2-es, illetve egy 200 m2-es, téglából épült melléképület, ami egy kis felújítást követően állattartásra alkalmas. Közművek közül a villany került bevezetésre, illetve ipari árammal is rendelkezik az ingatlan, vízellátását fúrt kút biztosítja. A terület nagyon jó helyen található az 5-ös főút közelében, a faluközponttól mindössze 800 méterre. 10 hektáros szántóból, valamint 5 hektáros akác és nyárfa telepítésű erdőből áll. Az erdőt folyamatosan lehet gyéríteni, mely a téli tűzifát biztosítja. Ajánlom figyelmébe befektetőknek, vállalkozóknak, gazdálkodóknak! Komoly érdeklődés esetén az ár alkuképes! Hívjon bizalommal, ha bővebb információra lenne szüksége!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 25 Nem Nincs zöldudvar/kert
Konyha 25
Tároló 20

Állapot

Ingatlan Felújítandó (1)
Ház kívül Felújítandó (1)
Ház belül Felújítandó (1)

Extrák

Maradandó ingóságok nincs

További információk

Parkolóhely udvarban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Lajosmizse

7 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Vízafogó

58 950 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Erzsébet királyné útja

32 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Vízafogó

61 650 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.