Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R414565
300 m²
4
Újépítésű (u)
zöldudvar/kert

ÁRESÉS!Luxus kivitelezésű, mediterrán stílusú családi házat kínálok eladásra Dabas szívében. A 300 m2 alapterületű lélegzetelállítóan szépséges ingatlan 3 szinten terül el, gyönyörűen parkosított kerttel. A 2013-ban épült családi ház a gondos tervezésnek köszönhetően A+ energetikai besorolást kapott. A földszint a dupla garázzsal együtt 121 m2-nyi alapterületén kapott helyett a gyönyörű fényárban úszó nappali-étkező, a konyha, egy szoba, tágas fürdőszoba, egy tároló, az előszoba és a lépcsőtér, ahonnan eljuthatunk az emeletre és a pincébe. Az emeleten 63 m2-en találunk 3 szobát és a szintén luxuskomfortú fürdőszobát. A pincetérben egy csodálatos 77 m2-es úszómedence biztosítja a kikapcsolódást, van itt még konditerem, zuhanyzó, külön WC, a szauna és egy sóbarlang is emeli a hangulatot. Ez az ingatlan méltán kapta a Zöld Ház megnevezést, hiszen minimális rezsiköltséggel fenntartható( havi 10-20 E Ft). Hosszasan sorolhatnám azokat az előnyöket ami miatt meg kell néznie ezt az ingatlant: zöld kandalló, padlófűtés az uszodában, légfűtés a lakótérben és a medencetérben és mindezt a fúrt kútból nyert vízzel, amit a napkollektorok melegítenek fel; riasztó és kamerarendszer, de ezt tényleg látnia kell!A vételárba tartozik még egy 5 személyes jakuzzi is! Hívjon és nézzük meg ezt a csodás ingatlant élőben is!

Alapadatok

Azonosító R414565
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 98 500 000 Ft
Négyzetméter ár 328 333 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 300 m²
Telekterület 1084 m²

Egyebek

Fűtés egyéb
Fény napfényes

Épület

Épült 2013
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés ÁRESÉS!Luxus kivitelezésű, mediterrán stílusú családi házat kínálok eladásra Dabas szívében. A 300 m2 alapterületű lélegzetelállítóan szépséges ingatlan 3 szinten terül el, gyönyörűen parkosított kerttel. A 2013-ban épült családi ház a gondos tervezésnek köszönhetően A+ energetikai besorolást kapott. A földszint a dupla garázzsal együtt 121 m2-nyi alapterületén kapott helyett a gyönyörű fényárban úszó nappali-étkező, a konyha, egy szoba, tágas fürdőszoba, egy tároló, az előszoba és a lépcsőtér, ahonnan eljuthatunk az emeletre és a pincébe. Az emeleten 63 m2-en találunk 3 szobát és a szintén luxuskomfortú fürdőszobát. A pincetérben egy csodálatos 77 m2-es úszómedence biztosítja a kikapcsolódást, van itt még konditerem, zuhanyzó, külön WC, a szauna és egy sóbarlang is emeli a hangulatot. Ez az ingatlan méltán kapta a Zöld Ház megnevezést, hiszen minimális rezsiköltséggel fenntartható( havi 10-20 E Ft). Hosszasan sorolhatnám azokat az előnyöket ami miatt meg kell néznie ezt az ingatlant: zöld kandalló, padlófűtés az uszodában, légfűtés a lakótérben és a medencetérben és mindezt a fúrt kútból nyert vízzel, amit a napkollektorok melegítenek fel; riasztó és kamerarendszer, de ezt tényleg látnia kell!A vételárba tartozik még egy 5 személyes jakuzzi is! Hívjon és nézzük meg ezt a csodás ingatlant élőben is!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (0)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 17 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert
Fürdő WC-vel 8
WC 2
Előszoba 6
Konyha 13
Egyéb 3
Egyéb 35
Fürdő WC-vel 10
Egyéb 77
Terasz 5
Terasz 34

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Medencevan
Kertisütővan
Riasztóvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Szinte minden.

További információk

Parkolóhely dupla garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp XI. ker.
Gazdagrét

228 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

64 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Dabas

64 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunakeszi

105 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
István út

230 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton kívül

3 800 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Telki

95 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Szép utca

118 000 000 Ft