Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R417163
476 m²
5
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Befektetők, Vállalkozók figyelem!! Dabason eladó egy 160m2-es téglából épült családi ház, + 300m2-es ipari üzem. Az ingatlan 2001-ben egy teljes felújítást kapott, így az új tulajdonosokra már csak a beköltözés vár. A háznak nagyon szép belső kialakítása van, jellemzője a nagy nappali, mely hatalmas ablakokkal rendelkezik, így az egész tér napfényes és világos. Az ingatlan rendelkezik egy konyha étkezővel, négy szobával, és egy kényelmes fürdővel. Fűtéséről konvektorok, és padlófűtés gondoskodik, de lehetőség van más fűtési rendszer kialakítására is. Az ingatlan kiegészítője még egy hatalmas terasz, ami szépen kivitelezett, és itt tényleg az egész család a nyári estéken nyugodtan tud pihenni, kikapcsolódni! A házhoz tartozik egy jelenleg nyomdaipari üzemként működő 300m2-es épület, mely minden engedéllyel rendelkezik, és akár a tulajdonos a céggel együtt minden telephelyengedéllyel átadna az új tulajdonosnak. Az épület más tevékenységre is alkalmas, külön mérőórákkal rendelkezik, ide tervezheti új vagy jelenlegi vállalkozását. A házhoz tartozik még egy 1298m2-es telek, 47m2-es pince, garázs, fúrt kút, és ipari áram. Érdemes megnézni, mert nagyon jó helyen található az ingatlan, és elképzeléseit itt biztosan meg tudja valósítani! Hívjon bizalommal, ha bármi kérdése lenne, vagy ha meg szeretné tekinteni az ingatlant.

Alapadatok

Azonosító R417163
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 46 000 000 Ft
Négyzetméter ár 96 639 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)332-7462
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 476 m²
Valós 476 m²
Telekterület 1298 m²

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes

Épület

Épült 1981
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Befektetők, Vállalkozók figyelem!! Dabason eladó egy 160m2-es téglából épült családi ház, + 300m2-es ipari üzem. Az ingatlan 2001-ben egy teljes felújítást kapott, így az új tulajdonosokra már csak a beköltözés vár. A háznak nagyon szép belső kialakítása van, jellemzője a nagy nappali, mely hatalmas ablakokkal rendelkezik, így az egész tér napfényes és világos. Az ingatlan rendelkezik egy konyha étkezővel, négy szobával, és egy kényelmes fürdővel. Fűtéséről konvektorok, és padlófűtés gondoskodik, de lehetőség van más fűtési rendszer kialakítására is. Az ingatlan kiegészítője még egy hatalmas terasz, ami szépen kivitelezett, és itt tényleg az egész család a nyári estéken nyugodtan tud pihenni, kikapcsolódni! A házhoz tartozik egy jelenleg nyomdaipari üzemként működő 300m2-es épület, mely minden engedéllyel rendelkezik, és akár a tulajdonos a céggel együtt minden telephelyengedéllyel átadna az új tulajdonosnak. Az épület más tevékenységre is alkalmas, külön mérőórákkal rendelkezik, ide tervezheti új vagy jelenlegi vállalkozását. A házhoz tartozik még egy 1298m2-es telek, 47m2-es pince, garázs, fúrt kút, és ipari áram. Érdemes megnézni, mert nagyon jó helyen található az ingatlan, és elképzeléseit itt biztosan meg tudja valósítani! Hívjon bizalommal, ha bármi kérdése lenne, vagy ha meg szeretné tekinteni az ingatlant.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 20 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 7.7 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 30 Nem Nincs zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 14
Előszoba 12
Fürdő WC-vel 6
Erkély / Loggia 8
Erkély / Loggia 13
Pince 47
Terasz 20

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp II. ker.
Szépjuhászné

178 000 000 Ft

Kiadó Önálló ház
Bp XXII. ker.
Péter Pál utca

822 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp VIII. ker.
Benyovszky Móric utca

306 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Rózsa utca

149 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Tura

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Szemere utca

75 400 000 Ft

Eladó Ikerház
Tahitótfalu

16 000 000 Ft