Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R429265
150 m²
3
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

Dabas egyik kedvelt városrészén, központhoz közel eladóvá vált egy igényesen kialakított, 150 m2-es, összközműves családi ház. Az ingatlan elrendezése is praktikus, 3 egymástól távol eső szobából áll, a hálószobához külön álló fürdő is tartozik, ezen felül a mindennapokhoz szükséges tágas nappali mellett egy külön étkező és konyha is van. A hangulatos téli kert konyha és hálószoba kapcsolatos, ami fűthető és a klimatizálása is ki van alakítva. Az ingatlan teljes felújításon esett át. Burkolatok kifogástalanok. Szobákban laminált parkettával, az élettérben márványlapok teszik elegánssá a szép belső kialakítást. A konyhában új burkolat és konyhabútor található, gépekkel együtt. A fűtésrendszer is tavaly lett korszerűsítve. A ház melegét programozható gázkazán vagy vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A szobákban radiátoros rendszer, a többi helyiségben padlófűtés lett kialakítva. A ház klímával is felszerelt. A házhoz két beállásos garázs és kiülő is tartozik. Szinte az egész ház alatt pince található, ami raktározási és szórakozási célra is alkalmas. Az ingatlan 605 m2-es, teljesen bekerített telken található. A kapu és a kerítés is az elmúlt években lett kicserélve és modernizálva, ellenben a füvesítése az új tulajdonosra vár. Az ingatlan árát képezi a konyhabútor, gépekkel, az előszoba beépített bútorai, a hálószoba szekrény és igény szerint a nappali szekrénysor. A ház szinte azonnal költözhető! Amennyiben hasonló házat keres, kérem hívjon a hét bármely napján!

Alapadatok

Azonosító R429265
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 46 500 000 Ft
Négyzetméter ár 310 000 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)869-7335
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 150 m²
Telekterület 605 m²

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes

Épület

Épült 1993
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés Dabas egyik kedvelt városrészén, központhoz közel eladóvá vált egy igényesen kialakított, 150 m2-es, összközműves családi ház. Az ingatlan elrendezése is praktikus, 3 egymástól távol eső szobából áll, a hálószobához külön álló fürdő is tartozik, ezen felül a mindennapokhoz szükséges tágas nappali mellett egy külön étkező és konyha is van. A hangulatos téli kert konyha és hálószoba kapcsolatos, ami fűthető és a klimatizálása is ki van alakítva. Az ingatlan teljes felújításon esett át. Burkolatok kifogástalanok. Szobákban laminált parkettával, az élettérben márványlapok teszik elegánssá a szép belső kialakítást. A konyhában új burkolat és konyhabútor található, gépekkel együtt. A fűtésrendszer is tavaly lett korszerűsítve. A ház melegét programozható gázkazán vagy vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A szobákban radiátoros rendszer, a többi helyiségben padlófűtés lett kialakítva. A ház klímával is felszerelt. A házhoz két beállásos garázs és kiülő is tartozik. Szinte az egész ház alatt pince található, ami raktározási és szórakozási célra is alkalmas. Az ingatlan 605 m2-es, teljesen bekerített telken található. A kapu és a kerítés is az elmúlt években lett kicserélve és modernizálva, ellenben a füvesítése az új tulajdonosra vár. Az ingatlan árát képezi a konyhabútor, gépekkel, az előszoba beépített bútorai, a hálószoba szekrény és igény szerint a nappali szekrénysor. A ház szinte azonnal költözhető! Amennyiben hasonló házat keres, kérem hívjon a hét bármely napján!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek földszintes
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 15 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 13.5 Nem Nincs utca
Hall 33.5 Nem Nincs
Előszoba 2.5
Egyéb 20.5
Konyha 8.5
Fürdő 9
Fürdő 2.5
Egyéb 21
Terasz 9.5

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok nappali szekrénysor, előszobában lévő beépített szekrény, új konyhabútor, hálószoba szekrény

További információk

Parkolóhely kétbeállásos garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Lajosmizse

59 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

40 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Zalaapáti/Bókaháza

75 000 EUR

Eladó Lakás
Szentendre
Belváros

99 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

61 151 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

66 842 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

59 831 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

61 256 000 Ft