Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R429465
89 m²
2
Felújított (4)
zöldudvar/kert

ÚJSZERŰ INGATLAN REÁLIS ÁRON, SÜRGŐSEN ELADÓ! Rendkívülien nagy lehetősége vannak ebben a családi házban!, Budapesttől 40 km-re található. Jelenleg 83 m2-es, de az emelet tovább építhető. Érvényes építési engedéllyel rendelkezik és a víz illetve a villany már fel is van vezetve. Hitelt igénylőeknek fontos, hogy az ingatlan összközműves. A telek 930 m2-es, ami szintén bővíthető. 1999-benépült, majd 2008-ban újabb felújítási munkálatokon esett át. Tavaly új eresz csatorna került fel és még egy kovácsoltvas kerítés, kapuval együtt a ház tartozékaként ajándékba jár. A családi ház szerkezetileg kiváló, beton alapon fekszik, kerámia kefnis, vályogtéglából épült és a ház alatt pince is található. Fűtése gázkazánnal és kályhával megoldott, ami szintén fejleszthető a dupla kéménynek köszönhetően. Ha szeretnél vegyes tüzelésű kazánt, annak a helye is megvan. . A 60 cm-es falvastagság energetikai szempontból optimális. A belső kialakítása könnyen változtatható. Tágas terek lettek kialakítva, igényes burkolattal, új konyhaszekrénnyel. Frekventált helyen található. Az általános iskola, közeli óvoda, bolt 5 perc sétára található. A ház színezése és az udvar rendezése az új tulajdonosra vár. Jó ár-érték arányú ingatlan, a hét bármely napján megtekinthető. Hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R429465
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 24 900 000 Ft
Négyzetméter ár 279 775 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)869-7335
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 89 m²
Telekterület 937 m²

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes

Épület

Épült 1990
Szerkezet egyéb
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés ÚJSZERŰ INGATLAN REÁLIS ÁRON, SÜRGŐSEN ELADÓ! Rendkívülien nagy lehetősége vannak ebben a családi házban!, Budapesttől 40 km-re található. Jelenleg 83 m2-es, de az emelet tovább építhető. Érvényes építési engedéllyel rendelkezik és a víz illetve a villany már fel is van vezetve. Hitelt igénylőeknek fontos, hogy az ingatlan összközműves. A telek 930 m2-es, ami szintén bővíthető. 1999-benépült, majd 2008-ban újabb felújítási munkálatokon esett át. Tavaly új eresz csatorna került fel és még egy kovácsoltvas kerítés, kapuval együtt a ház tartozékaként ajándékba jár. A családi ház szerkezetileg kiváló, beton alapon fekszik, kerámia kefnis, vályogtéglából épült és a ház alatt pince is található. Fűtése gázkazánnal és kályhával megoldott, ami szintén fejleszthető a dupla kéménynek köszönhetően. Ha szeretnél vegyes tüzelésű kazánt, annak a helye is megvan. . A 60 cm-es falvastagság energetikai szempontból optimális. A belső kialakítása könnyen változtatható. Tágas terek lettek kialakítva, igényes burkolattal, új konyhaszekrénnyel. Frekventált helyen található. Az általános iskola, közeli óvoda, bolt 5 perc sétára található. A ház színezése és az udvar rendezése az új tulajdonosra vár. Jó ár-érték arányú ingatlan, a hét bármely napján megtekinthető. Hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek földszintes
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15.53 Nem van utca
Szoba 11.25 Nem van udvar
Konyha 5.25
Előszoba 3.53
Fürdő WC-vel 10.29
Közlekedő 5.14
Hall 19.98 Nem Nincs
Egyéb 12.03

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok megegyezés szerint

További információk

Parkolóhely udvari beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Eötvös utca

74 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Veresegyház

22 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

95 788 500 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Dessewffy utca

102 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Frankel Leó út

108 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp II. ker.
Vérhalom utca

103 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dob utca

69 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Ócsa

20 500 000 Ft