Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R429857
70 m²
2
Jó (3)
zöldudvar/kert

Áresés! Tipp-topp házikó a város szívében! 70m2-es, autentikus, tornácos parasztház várja a hagyománykedvelő vevők jelentkezését. Dabas központjához közel, egy kedves kis utcában épült a 60-as években a ház, mely most önre vár. Annyira jó ide jönni, mert varázslatos hangulat ragadja magával az ide látogatókat. Minden tipp-topp, minden a helyén van, minden felújításon esett át, így akinek a stílus, a méret megfelel, azonnal szerelem lesz első látásra. Hosszasan tudnék pozitívan mesélni a házról, de szerintem jöjjön el és győződjön meg a saját szemével a ház bájáról. Pár gyakorlati információt szívesen megosztok még a házzal kapcsolatban: 873m2-es telken helyezkedik el, két szoba, konyha, fürdő és tároló helyiségekből áll, valamint egy fűtött nyári konyhából. Külön álló épületben található a garázs és a gazdasági épület. A ház fűtése konvektorokkal megoldott, de lehetőség van cserépkályha, vagy bármilyen egyedi fűtési módra, mert kémény van. Kertje gondozott, részben viacolorral fedett, a locsolásról fúrt kút, illetve gyűrűs kút gondoskodik. Dabason földszinti, vagy első emeleti lakás beszámítása lehetséges, értékegyeztetéssel. A ház igazán kellemes, érdemes megnézni, ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R429857
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 17 990 000 Ft
Négyzetméter ár 257 000 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 70 m²
Telekterület 872 m²

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes

Épület

Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Áresés! Tipp-topp házikó a város szívében! 70m2-es, autentikus, tornácos parasztház várja a hagyománykedvelő vevők jelentkezését. Dabas központjához közel, egy kedves kis utcában épült a 60-as években a ház, mely most önre vár. Annyira jó ide jönni, mert varázslatos hangulat ragadja magával az ide látogatókat. Minden tipp-topp, minden a helyén van, minden felújításon esett át, így akinek a stílus, a méret megfelel, azonnal szerelem lesz első látásra. Hosszasan tudnék pozitívan mesélni a házról, de szerintem jöjjön el és győződjön meg a saját szemével a ház bájáról. Pár gyakorlati információt szívesen megosztok még a házzal kapcsolatban: 873m2-es telken helyezkedik el, két szoba, konyha, fürdő és tároló helyiségekből áll, valamint egy fűtött nyári konyhából. Külön álló épületben található a garázs és a gazdasági épület. A ház fűtése konvektorokkal megoldott, de lehetőség van cserépkályha, vagy bármilyen egyedi fűtési módra, mert kémény van. Kertje gondozott, részben viacolorral fedett, a locsolásról fúrt kút, illetve gyűrűs kút gondoskodik. Dabason földszinti, vagy első emeleti lakás beszámítása lehetséges, értékegyeztetéssel. A ház igazán kellemes, érdemes megnézni, ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem Nincs
Szoba 15.5 Nem Nincs
Konyha 13
Fürdő WC-vel 2.5
Kamra 2
Terasz 16.5
Konyha 12

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Szentendre

49 890 000 Ft

Eladó Önálló ház
Újhartyán
Akácfa utca

9 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Vörösvári út

36 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Harmat utca

24 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

100 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

86 747 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

54 245 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Aradi utca

67 630 500 Ft