Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R430279
78 m²
2
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Ha már nem akarsz ingatlant felújítással foglalkozni, akkor tekintsd meg ezt az ajánlatot! CSAK A CDC KÍNÁLATÁBAN! Dabason, jól frekventált helyen eladóvá vált egy összközműves ingatlan, ami teljes felújításon esett át. A tetőszerkezet 12 éve lett cserélve, a vízvezetékek 5 éve. Ezzel egyidejűleg lett korszerűsítve az összes nyílászáró. A burkolatok is újak és igényesek a fürdőszoba csempével együtt. Belső festés is pár éve lett frissítve. A nők álma a tágas konyha! Ez is megvan, ami teljes gépesítéssel a tiéd lehet. A konyha terasz kapcsolatos. Az udvaron sok tároló helyiség található, ahol a fűtés rendszer is helyet kapott. Gazdaságosan vegyes tüzelésű kazánnal és gáz kazánnal is fűthetsz. Természetesen a kazánok is újak. Ha szeretnél állattartással foglalkozni, akkor annak is megvan a helye, de át is alakítható kerti kiülőnek. Fúrt kút a kertben szintén előny. A közlekedés sem gond, mert a buszmegálló is közel van. A bolt és az óvoda is gyalogosan könnyen elérhető. Illetve ami még fontos, hogy összetartó jó szomszéd közösségbe tartozhatsz. Ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot! Hívj a hét bármely napján és megmutatom ezt a kitűnő ingatlant.

Alapadatok

Azonosító R430279
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 23 900 000 Ft
Négyzetméter ár 306 410 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)869-7335
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 78 m²
Valós 78 m²
Telekterület 1485 m²

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes

Épület

Épült 1970
Szerkezet egyéb
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés Ha már nem akarsz ingatlant felújítással foglalkozni, akkor tekintsd meg ezt az ajánlatot! CSAK A CDC KÍNÁLATÁBAN! Dabason, jól frekventált helyen eladóvá vált egy összközműves ingatlan, ami teljes felújításon esett át. A tetőszerkezet 12 éve lett cserélve, a vízvezetékek 5 éve. Ezzel egyidejűleg lett korszerűsítve az összes nyílászáró. A burkolatok is újak és igényesek a fürdőszoba csempével együtt. Belső festés is pár éve lett frissítve. A nők álma a tágas konyha! Ez is megvan, ami teljes gépesítéssel a tiéd lehet. A konyha terasz kapcsolatos. Az udvaron sok tároló helyiség található, ahol a fűtés rendszer is helyet kapott. Gazdaságosan vegyes tüzelésű kazánnal és gáz kazánnal is fűthetsz. Természetesen a kazánok is újak. Ha szeretnél állattartással foglalkozni, akkor annak is megvan a helye, de át is alakítható kerti kiülőnek. Fúrt kút a kertben szintén előny. A közlekedés sem gond, mert a buszmegálló is közel van. A bolt és az óvoda is gyalogosan könnyen elérhető. Illetve ami még fontos, hogy összetartó jó szomszéd közösségbe tartozhatsz. Ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot! Hívj a hét bármely napján és megmutatom ezt a kitűnő ingatlant.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 17 Nem Nincs utca
Szoba 15 Nem Nincs utca
Konyha 16
Terasz 10
Előszoba 7.7
Fürdő 6.3
WC 2
Közlekedő 4.5
Egyéb 11.5

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok konyhabútor

További információk

Parkolóhely önálló garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XX. ker.
Köteles utca

26 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Teleki László tér

38 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Királyok útja

58 677 166 Ft

Eladó Üdülő (nyaraló)
Balatonalmádi

39 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Erdőkertes

40 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton kívül

47 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Rákóczi út

140 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XV. ker.
Zsókavár utca

25 990 000 Ft