Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R430856
180 m²
2
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Áresés!!! Ide csak költöznie kell! Budapest vonzáskörzetében EXKLUZÍV családi házzal egybekötött iroda várja új tulajdonosát Dabason, teljes berendezéssel!!! Az ingatlan tégla építésű, összközműves. 1980-as években épült a ház, ami az elmúlt 10 évben az utolsó négyzetméterig fel lett újítva. Kezdve a szigetelés, tetőszerkezet cserével, bővítés, nívós belső kialakítás és rengeteg extrák felszerelésével. A ház lakótere 86 m2, amihez egy előszoba, 2 szoba, egy nappali-étkezővel és fürdőszoba tartozik. Az alsó szint 70 m2, külön bejáratú, egy konyha étkezővel egy tárolóhelyiség helyet, továbbá egy üzlethelyiség, mely az utcáról is megközelíthető. Ezen felül irodahelyiséggel és egy szaunával is bővítve lett az építmény. A tetőtér jelenleg nem lakott, de szigetelt így további helyiségek kialakíthatóak. A válaszfalak már megvannak. Hatalmas garázs és szaletli található a rendezett, parkosított udvarban. Az ingatlanban minden megtalálható ami egy család és egy cég számára szükséges vagy két generáció együtt élésére. A fűtésről jelenleg vegyes tüzelésű kazán és inverteres hűtő - fűtő légkondicionáló gondoskodik, de gázkazán beszerelésére is van lehetőség. Az említett extrák alatt értendő medence, szauna,kamerarendszeres riasztó, klíma, elektromos kapu, kerti épített sütögető, elektromos redőny. Ha személyesen is szívesen megnézné ezt a remek házat, kérem hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R430856
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 49 990 000 Ft
Négyzetméter ár 277 722 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7827
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 180 m²
Telekterület 733 m²

Egyebek

Fűtés házközponti
Fény napfényes

Épület

Épült 1980
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Áresés!!! Ide csak költöznie kell! Budapest vonzáskörzetében EXKLUZÍV családi házzal egybekötött iroda várja új tulajdonosát Dabason, teljes berendezéssel!!! Az ingatlan tégla építésű, összközműves. 1980-as években épült a ház, ami az elmúlt 10 évben az utolsó négyzetméterig fel lett újítva. Kezdve a szigetelés, tetőszerkezet cserével, bővítés, nívós belső kialakítás és rengeteg extrák felszerelésével. A ház lakótere 86 m2, amihez egy előszoba, 2 szoba, egy nappali-étkezővel és fürdőszoba tartozik. Az alsó szint 70 m2, külön bejáratú, egy konyha étkezővel egy tárolóhelyiség helyet, továbbá egy üzlethelyiség, mely az utcáról is megközelíthető. Ezen felül irodahelyiséggel és egy szaunával is bővítve lett az építmény. A tetőtér jelenleg nem lakott, de szigetelt így további helyiségek kialakíthatóak. A válaszfalak már megvannak. Hatalmas garázs és szaletli található a rendezett, parkosított udvarban. Az ingatlanban minden megtalálható ami egy család és egy cég számára szükséges vagy két generáció együtt élésére. A fűtésről jelenleg vegyes tüzelésű kazán és inverteres hűtő - fűtő légkondicionáló gondoskodik, de gázkazán beszerelésére is van lehetőség. Az említett extrák alatt értendő medence, szauna,kamerarendszeres riasztó, klíma, elektromos kapu, kerti épített sütögető, elektromos redőny. Ha személyesen is szívesen megnézné ezt a remek házat, kérem hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van utca
Szoba 15 Nem van utca
Konyha 12
Előszoba 8
Fürdő WC-vel 4
Hall 33 Nem Nincs
Egyéb 7
Egyéb 25
Egyéb 17
Egyéb 20

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Szaunavan
Medencevan
Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok konyhabútor, szekrénye, étkező asztal, és ülőgarnitúra megegyezés szerint

További információk

Parkolóhely önálló garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Árpádföld

99 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Lesenceistvánd

54 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Tapolca

90 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp II. ker.
Pesthidegkút - Ófalu

71 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

38 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

36 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Nap utca

54 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Bécsi út

34 900 000 Ft