Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R433404
180 m²
5
Jó (3)
zöldudvar/kert

Dabas Gyónon, összközműves, 120m2-es, jó környéken lévő, sok lehetőséget rejtő családi ház eladó! Az ingatlan alsó szintje egy teljesen befejezett és kulcsrakész felújított rész, míg a második szint és a ház külső befejezése az új tulajdonosra vár. Az egész házban minőségi új nyílászárók lettek beépítve, mindemellett az egész villanyhálózat, vízhálózat, szennyvizet is beleértve teljesen ki lett cserélve. A felső szinten egy festés és járólapozás, aljzat berakás után bútorozható és beköltözhető. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy pince, ami összeköttetésben áll egy 300m2-es teremmel, melyet régen bowling pályának használtak, amihez szintén tartozik egy nagy, kb. 120m2-es pince. Továbbá a ház mellet egy hangulatos és nagyméretű terasz is helyett kapott, itt a nagy családi, vagy baráti összejöveteleket is kellemesen meg lehet tartani. Nagyobb családnak, de akár két generációnak is megfelelő lehet ez az ingatlan. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R433404
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 38 700 000 Ft
Négyzetméter ár 215 000 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)384-1211
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 180 m²
Valós 180 m²
Telekterület 1276 m²
Belmagasság 2.9

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény

Épület

Épült 1980-as évek
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Dabas Gyónon, összközműves, 120m2-es, jó környéken lévő, sok lehetőséget rejtő családi ház eladó! Az ingatlan alsó szintje egy teljesen befejezett és kulcsrakész felújított rész, míg a második szint és a ház külső befejezése az új tulajdonosra vár. Az egész házban minőségi új nyílászárók lettek beépítve, mindemellett az egész villanyhálózat, vízhálózat, szennyvizet is beleértve teljesen ki lett cserélve. A felső szinten egy festés és járólapozás, aljzat berakás után bútorozható és beköltözhető. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy pince, ami összeköttetésben áll egy 300m2-es teremmel, melyet régen bowling pályának használtak, amihez szintén tartozik egy nagy, kb. 120m2-es pince. Továbbá a ház mellet egy hangulatos és nagyméretű terasz is helyett kapott, itt a nagy családi, vagy baráti összejöveteleket is kellemesen meg lehet tartani. Nagyobb családnak, de akár két generációnak is megfelelő lehet ez az ingatlan. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (3)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 10.63 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 14 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 15.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 18.4 Nem van zöldudvar/kert
Amerikai konyha étkezővel 33
WC 2
Fürdő WC-vel 8.6
Közlekedő 5
Erkély / Loggia 3
Tároló 3
Fürdő WC-vel 5
Pince 120
Pince 300
Terasz 60
Egyéb 2
Hall 28 Nem Nincs
Konyha 11.5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Kertisütővan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely önálló garázsban
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Kiadó Iroda
Bp VII. ker.
Szinva

650 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

140 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Árpádföld

99 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Lesenceistvánd

54 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Csömör

39 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Ecser

55 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.
Szent László-telep

49 600 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Ganzkertváros

67 000 000 Ft