Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R433481
190 m²
4
Átlagos (2)
zöldudvar/kert

Eladásra kínálok Dabason egy 190 m2-es, masszív, kétszintes, összközműves családi házat, mely alatt egy 96 m2-es pince és garázs található, itt két autó is kényelmesen elfér. A pince rendezett, több helyiségből áll, kis borospince is kialakításra került benne. A telek maga 1071 m2, rendezett, egy része füvesített, másik része betonozott, itt akár több autóval is lehet parkolni. Az ingatlanon van továbbá egy 200 m2-es gazdasági épület, melyben jelenleg állattartás folyik. A téglából épült ház egy kis felújítás és alakítás után tökéletes otthona lehet nagycsaládosoknak, vagy akár több generációnak is. Négy nagy szobával, valamint egy nagy nappalival rendelkezik a ház. Fürdőszobája fürdőkáddal és zuhanyzóval felszerelt. Padlástere 38m2-es, ami fantázia alapján bárhogy alakítható. Az ingatlan ipari árammal, riasztóval és fúrt kúttal rendelkezik. Ha bővebb felvilágosítást szeretne, kérem hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R433481
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 39 200 000 Ft
Négyzetméter ár 206 316 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 190 m²
Telekterület 1071 m²

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes

Épület

Épült 1973
Emeletek I.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Eladásra kínálok Dabason egy 190 m2-es, masszív, kétszintes, összközműves családi házat, mely alatt egy 96 m2-es pince és garázs található, itt két autó is kényelmesen elfér. A pince rendezett, több helyiségből áll, kis borospince is kialakításra került benne. A telek maga 1071 m2, rendezett, egy része füvesített, másik része betonozott, itt akár több autóval is lehet parkolni. Az ingatlanon van továbbá egy 200 m2-es gazdasági épület, melyben jelenleg állattartás folyik. A téglából épült ház egy kis felújítás és alakítás után tökéletes otthona lehet nagycsaládosoknak, vagy akár több generációnak is. Négy nagy szobával, valamint egy nagy nappalival rendelkezik a ház. Fürdőszobája fürdőkáddal és zuhanyzóval felszerelt. Padlástere 38m2-es, ami fantázia alapján bárhogy alakítható. Az ingatlan ipari árammal, riasztóval és fúrt kúttal rendelkezik. Ha bővebb felvilágosítást szeretne, kérem hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 18 Nem van utca
Szoba 18 Nem van utca
Szoba 14 Nem Nincs utca
Szoba 18 Nem van utca
Konyha 3
Előszoba 16
Előszoba 16
Fürdő WC-vel 6
Hall 35 Nem Nincs
Pince 96
Terasz 7
Terasz 7
Terasz 12
Egyéb 200

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Riasztóvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely pincegarázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

140 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Árpádföld

99 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

38 700 000 Ft

Eladó Önálló ház
Lesenceistvánd

54 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Budaörs
Gyár utca

1 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Nagyzugló

33 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XIV. ker.
Gervay utca

69 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Mária

39 000 000 Ft