Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R434084
85 m²
2
Jó (3)
utca

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Akár két generáció részére is tökéletes választás! Dabas Sáriban, nagyon jó környéken, jó állapotban lévő, kocka ház eladó! Az ingatlan 636 m2-es telekkel rendelkezik, melyen helyet kapott egy 60 m2-es családi ház, illetve egy kis ház, mely 25m2-es. A főépületben két szoba, fürdőszoba wc-vel, két kamra, előszoba és konyha található. A konyha jelenleg szobaként funkciónál, de könnyedén kialakítható a konyha. A kis házban szoba, konyha és kamra található. Az ingatlan összközműves, fűtése konvektorokkal megoldott. A ház a 60-as évek végén épült, beton sávalapra, vert falból. Rendezett ház és kert várja új tulajdonosát. Akár egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R434084
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 23 900 000 Ft
Négyzetméter ár 398 333 Ft
Hely Dabas
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 60 m²
Valós 85 m²
Telekterület 636 m²

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény napfényes

Épület

Épült 1966
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Akár két generáció részére is tökéletes választás! Dabas Sáriban, nagyon jó környéken, jó állapotban lévő, kocka ház eladó! Az ingatlan 636 m2-es telekkel rendelkezik, melyen helyet kapott egy 60 m2-es családi ház, illetve egy kis ház, mely 25m2-es. A főépületben két szoba, fürdőszoba wc-vel, két kamra, előszoba és konyha található. A konyha jelenleg szobaként funkciónál, de könnyedén kialakítható a konyha. A kis házban szoba, konyha és kamra található. Az ingatlan összközműves, fűtése konvektorokkal megoldott. A ház a 60-as évek végén épült, beton sávalapra, vert falból. Rendezett ház és kert várja új tulajdonosát. Akár egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (3)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 16 Nem Nincs utca
Szoba 16 Nem van utca
Konyha 10
Előszoba 5
Fürdő WC-vel 5
Kamra 3.5
Kamra 4.5
Konyha 8
Kamra 3

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvaron
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XXI. ker.
Rakéta utca

31 500 000 Ft

Eladó Lakás
Fót

39 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébet körút

51 900 000 Ft

Eladó Lakás
Szentendre
Zúzmara utca

59 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Baross utca

47 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Baross utca

38 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Kiss János Altábornagy utca

79 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

40 500 000 Ft