Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R434657
170 m²
3
Újépítésű (u)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Kihagyhatatlan ajánlat, reális piaci ár alatt! CSOK igénybe vehető! Új építésű, 3 szobás ikerházfél, 56 m2-es garázzsal, mely külön lakrésszé alakítható, azonnal költözhető, Dabas központjában eladó. Az ingatlan tégla falazatú, hasznos alapterülete 120m2, melyhez kb. 500m2-es, körbekerített telek tartozik, illetve egy hatalmas, 56m2-es garázs. Három tágas szobával, nagy nappalival, étkezővel, konyhával, kamrával, 2 fürdőszobával, külön wc-vel, gardróbbal és mosókonyhával rendelkezik. Minden helyisége tágas, világos és praktikus. Fűtése kombi cirkóval, padlófűtésen keresztül megoldott minden helyiségben, illetve egy hűtő-fűtő klíma is kialakításra kerül. A ház kulcsra kész állapotban van, ide már csak költöznie kell. Minőségi kivitelezés, igényes burkolatok és világítás rendszer, tágas-kényelmes, világos helyiségek jellemzik az ingatlant. Ha bővebb információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R434657
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 69 900 000 Ft
Négyzetméter ár 411 176 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 170 m²
Telekterület 500 m²

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2021-20022
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Kihagyhatatlan ajánlat, reális piaci ár alatt! CSOK igénybe vehető! Új építésű, 3 szobás ikerházfél, 56 m2-es garázzsal, mely külön lakrésszé alakítható, azonnal költözhető, Dabas központjában eladó. Az ingatlan tégla falazatú, hasznos alapterülete 120m2, melyhez kb. 500m2-es, körbekerített telek tartozik, illetve egy hatalmas, 56m2-es garázs. Három tágas szobával, nagy nappalival, étkezővel, konyhával, kamrával, 2 fürdőszobával, külön wc-vel, gardróbbal és mosókonyhával rendelkezik. Minden helyisége tágas, világos és praktikus. Fűtése kombi cirkóval, padlófűtésen keresztül megoldott minden helyiségben, illetve egy hűtő-fűtő klíma is kialakításra kerül. A ház kulcsra kész állapotban van, ide már csak költöznie kell. Minőségi kivitelezés, igényes burkolatok és világítás rendszer, tágas-kényelmes, világos helyiségek jellemzik az ingatlant. Ha bővebb információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 11 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 14.5 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 14.5 Nem van zöldudvar/kert
Hall 35.5 Nem Nincs
Konyha 7.5
Közlekedő 4.5
Előszoba 2
Fürdő WC-vel 11
WC 1.5
Egyéb 11
Egyéb 8
Egyéb 50

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely garázs 50 m2
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Rákosszentmihály

145 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Szent Imre-kertváros

159 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Biatorbágy
Katalin hegy

179 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Biatorbágy
Katalin hegy

179 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Üllői út

85 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kálvária tér

55 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Keszthely
Helikon Liget

499 000 EUR

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

100 000 000 Ft